Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov k nehodě známé zpěvačky a nejen k ní.

Nehoda Dary Rolins: Co se stalo?

K tragické nehodě došlo 10. července v pražské Šárecké ulici. Muž na malé motorce se vracel z rybaření. Když se v zatáčce snažil vyhnout prasklině na vozovce, srazil se s protijedoucím velkým automobilem, který řídila Dara Rolins. Ač se v první chvíli zdálo, že muž utrpěl jen lehká zranění, po převozu do nemocnice na operačním sále zemřel. Zpěvačka je v podezření, že se nevěnovala řízení, ale své malé dceři jedoucí s ní v autě... Tuto skutečnost potvrdí, nebo vyvrátí policejní vyšetřování, které probíhá.

Oběť je i Dara

Tragická nehoda samozřejmě nejvíce zasáhla motocyklistovu rodinu. Není divu, že na adresu Dary padala hodně ostrá slova ze strany příbuzných. Přijít zbytečně o manžela, tátu, dědu a dost možná ještě i syna hodně bolí. Obětí nehody je ale také Dara, která si tuto nehodu bude dlouho vyčítat, i když ji vyšetřovatelé označí za nevinnou. A jestli se ukáže, že se v osudný okamžik otočila na svou dceru (která máma řidička to občas nemusí udělat), bude to ještě horší…

Nehoda: Kdo je na vině?

Viník této konkrétní nehody není zatím znám. Já bych ale možná o něčem věděla. Jezdím po našich silnicích velmi často. Během posledního měsíce a půl jsem na svých cestách viděla policejní kontrolu jen jednou! Zato bezohledných řidičů, kteří jezdí rychle, nebezpečně a tak, že ohrožují druhé, jsem potkala pořádně dlouhou řadu. Není divu, že od začátku prázdnin zemřelo na našich silnicích tolik lidí! A dál… Podle záznamů zmiňované nehody se motocyklista vyhýbal prasklině na silnici. Takovou situaci známe všichni – buď spadnu kolem auta či motorky do jámy, nebo se jí musím vyhnout. O příšerném stavu našich silnic by se prostě daly psát romány. Každá cesta je tak pro řidiče i spolujezdce risk.

A říkat si – mně se tohle nemůže stát, není asi na místě! Co myslíte vy?