V designu skutečných modelů z dob první republiky, v charismatickém provedení dřevěných skříněk, přináší Hyundai nezapomenutelnou edici přehrávačů. Díky moderní technologii přehrávání multimédií lze oživit i starší hudební formáty a nosiče. Z okouzlujících přehrávačů lze poslouchat nejen rádio, můžete si přehrát kazety, CD, MP3 a samozřejmě klasické gramodesky. Některé jsou navíc obohaceny o funkci RIP, která převede přehrávané skladby do formátu MP3 a uloží je na flash disk.

Nahrávání pomocí speciální funkce RIP je velmi snadné. Do přístroje připojte flash disk, pusťte si rádio, CD, gramofonovou desku nebo audiokazetu a stisknutím tlačítka RECORD na dálkovém ovladači jednoduše spustíte nahrávání. Přehrávaný záznam ve formátu MP3 se bude ukládat na připojený flash disk. Nahrávky si pak můžete jednoduše přenést do počítače.

Opravdu typickým zástupcem této řady je retro gramofon Hyundai RTC 611 kombinující retro design s kovovou ozvučnicí, CD přehrávač a analogový AM/FM tuner s manuálním laděním. Mile vás překvapí, že zvuk vychází nejen z reproduktorů uvnitř přehrávače, ale také i z kovové ozvučnice. Gramofon dokáže přehrávat desky rychlostí 33/45/78 ot./min. Zvláště poslední rychlost je vpravdě historická a umožní vám přehrát šelakové desky již dávno zapomenuté, protože právě s rychlostí 78 otáček za minutu si většina moderních gramofonů neporadila.

Hyundai vyrábí mnoho modelů retro přehrávačů a každému se líbí něco jiného. Retro gramofon Hyundai RTCC 513 může být dalším dobrým tipem do vaší domácnosti. Tento gramofon je pro přehrávání gramofonových desek vybaven funkcemi autostop, automatické spuštění jehly a třemi rychlostmi (33/45/78 ot./min). Snadné ovládání CD mechaniky zajistí LCD displej a pro všestranné využití je gramofon doplněn také o kazetovou mechaniku.

Pro poslech rozhlasových stanic je gramofon vybaven manuálním FM/AM tunerem. Gramofon disponuje USB vstupem, díky němuž se stává opravdu špičkovým přístrojem. S jeho pomocí velmi snadno převedete obsah vašich starých desek či kazet do formátu MP3 na flash disk. Tímto způsobem lze nahrávat i rozhlasové vysílání.

Do konce roku se mohou fanoušci Retro přehrávačů těšit na krásný dárek - LP desky Phila Collinse Going Back! Známý anglický zpěvák a muzikant, osminásobný držitel Grammy, dává staronovou podobu soulovým hudebním drahokamům, které sehrály významnou roli v jeho hudební kariéře. Tento dárek jistě potěší vás či vaše nejbližší.

Mezi modely si jistě každý najde svého favorita. Přehrávač Hyundai Retro Style bude krásným solitérem pro váš interiér nebo zajímavým a netradičním dárkem pro významnou příležitost. Moderní elektronika v retro designu první republiky okouzlí snad každého. Zasněte se s Hyundai Retro Style a uchovejte si své vzpomínky v moderních formátech.

Kompletní přehled modelů na www.hyundai-electronics.cz