Latexové oblečky má většina z nás spojené s trošku tvrdším sexem. Jejich podstata je ale jiná. Především jde o to, aby se v nich jejich nositelka cítila sexy. Latex pevně obepíná její tělo jako druhá, lesklá kůže a skvěle zvýrazňuje její křivky. On si může oči vykroutit. Ona se v lesklém oblečku cítí chlípně.

1. Nejprve zkuste dotyky

Začínáte? Ještě než si koupíte drahý latexový obleček, zkuste vašeho miláčka pohladit obyčejnou gumovou rukavicí, kterou jistě máte doma. V žádném případě ale nemyslete na úklid. Pokud to nejde, zavažte si oči. Hlaďte jej a myslete na to, že mu chcete naservírovat zajímavý předkrm pozdějších rozkoší.

2. Zajděte do sexshopu

Zajděte si do sexshopu a začněte koupí doplňků. Rukavice, punčochy, opasek… Těmi obohaťte svůj milostný život dřív, než se navléknete do latexu od hlavy až k patě. Pokud se stydíte, můžete objednávat pomocí internetu z pohodlí domova.

3. Zkuste tekutý latex

Pro začátek se perfektně hodí latex, který se dá na tělo (samozřejmě čisté a zbavené chloupků!), které jste předtím namazali krémem, natřít štětcem. Udělejte si ale předtím raději test na alergii.

4. Oblékání a svlékání

Dejte pozor na dlouhé nehty, které mohou latex poškodit. Než s ním začnete manipulovat, sundejte si všechny prstýnky a řetízky. Oblékání usnadní dětský pudr na kůži.

5. Nezapomínejte na hygienu

Asi není třeba připomínat, že hygiena je v tomto případě více než důležitá. Do latexu se oblékáte nazí, a tak je potřeba jej pravidelně čistit speciálními přípravky, které jsou určené k tomuto účelu. Těmi latex postříkejte a nechejte chvilku působit. Hodně přípravků působí také antistaticky. Nikdy nesušte na topení!

6. Jak pečovat o latex

Po čištění je třeba latex znovu vyleštit. Pomocí speciálního spreje bude latex opět hladký a lesklý. Pro uchování poprašte latex dětským pudrem nebo speciálním pudrem na latex. Neslepí se a zůstane elastický.

7. Kam obleček uložit

Latex musí vždy viset, v žádném případě jej tedy neskládejte. Na světlo citlivý latex je lépe uchovávat v temnu, sluneční paprsky mu totiž škodí.

8. Když chcete experimentovat

Pokročilým jsou určeny bizarnější kousky, jako jsou masky se zdrhovadlem, latexové ponožky, stahovadla na krk.

Kafe.cz zjistilo:

Erotické hrátky s latexem, aneb Tipy jak na to

1. Kontrolorka hygieny v latexu vyšetřuje tělo milého rukavicí. Zjistí, že je úplně celý špinavý. Fuj, fuj! Hned do sprchy a opláchnout ta nejvíce špinavá místa!

2. Pokojská oblečená v latexu právě převléká polštář a přitom velmi svůdně vystrkuje zadeček. Přijde její vyčerpaný pán, kterému musí pomoci se svlékáním. Ukládá jej do postele. Co se stane pak? Něco hodně hříšného!

Petra (38 let): Proč miluju latex?
„Tělo je v něm pevné a sexy, nahé, a přece oblečené. Jeho dotyky nepociťujete přímo na kůži. Je to něco docela jiného!“