Zpěvačka INDILA (vlastním jménem Adila Sedraia) na pražském koncertě představí svoje debutové album Mini World. Indilu od dětství inspirují hudební hvězdy všech žánrů. Nejraději se však vrací ke svým hudebním, indickým a alžírským kořenům a také vzdává hold klasickému francouzskému šansonu.

Návrat ke kořenům je hlavním motivem i u slovenské zpěvačky Jany Kirschner. Ta ve své poslední tvorbě předkládá fanouškům nádherné písně stojící na autentickém zvuku tradičních nástrojů a především na zpěvaččině křehkém a naléhavém hlasu. Velmi patrné je to na posledních dvou deskách - Krajina rovina a Moruša biela. Fanoušci i kritika oceňují až folkově znějící nahrávky s mnoha žánrovými přesahy.

Jano, inspiruje vás hudba INDILY?
“INDILA vnáší do popu eleganci a lehkost a zároveň se v jejím zpěvu objevují vlivy kultur, ze kterých pochází, ve kterých vyrostla. A to máme společné. Můj poslední projekt Moruša je také spojením kultur a žánrů, které na mojí cestě ovlivnily mě.”

Na co se mohou diváci těšit?
“Do Prahy chystáme zajímavý koncert v netradiční sestavě. Budeme hrát skladby z posledních desek Krajina Rovina a Moruša, diváci se ale mohou těšit i na starší hity. Bude to takový průřez mojí tvorbou. Je to výzva, hrát vedle INDILY, a věřím, že dokážeme společně vytvořit skvělý hudební zážitek, který bude potěšením nejen pro uši, ale i pro oči a duši.”

Vstupenky na koncert INDILA jsou právě v prodeji v síti Ticketstream.

Vy o ně můžete právě teď soutěžit na stránkách PalácNákupů.cz. Stačí správně odpovědět na tři soutěžní otázky. Tři vylosovaní výherci, kteří zašlou správné odpovědi, získají po dvou vstupenkách na koncert, který se koná 24. května v Praze, ve Foru Karlín.

Soutěžní otázky a informace, jak soutěžit, najdete na PalácNákupů.cz. Soutěžit můžete do 18. května 2015