Bude to krátké a stručné, ale o to výstižnější. Chtěli bychom vám ukázat jeden dosud opomíjený úhel pohledu na robotické vysavače iRobot. Finanční. Až dosud se o robotických pomocnících mluvilo především v souvislosti s pohodlím. Robot vysaje za vás a vy můžete tento druh úklidu pustit z hlavy, čímž zvýšíte svůj komfort.

Bezva, mít o povinnost méně se hodí vždycky, ale robotický vysavač iRobot toho dokáže daleko víc. Ušetří vám čas, a tím i peníze. Jde vlastně o jednoduché kupecké počty. Řeknu vám, jak to funguje v mém případě, a vy potom samy posoudíte, zda stejný model nemůžete aplikovat i na sebe. Žijeme v době, kde se čas stal v podstatě nejcennější komoditou.

Já vydělávám, on uklízí

Pokud patříte do skupiny lidí, kteří musí zvládat domácnost, děti, péči o sebe a ještě k tomu vydělávat peníze, tak zcela určitě víte, o čem mluvím. V takovém režimu má každá ušetřená minuta cenu zlata. Doslova. I proto se na iRobot Roomba nedívám jako na hezkou hračku, ale jako na skvělého parťáka, který dělá určitou práci v době, kdy se musím nebo chci věnovat něčemu jinému.

Tak například, dojde-li na práci z domova, naskládám ráno boty z podlahy do botníku, odstraním z ní různé menší předměty a vypustím Roombu do terénu. Posadím se za počítač a ponořím se do práce. Zatímco pracuji na dobré zakázce s hodinovou sazbou 200 Kč, Roomba vesele vysává. Jednu velkou a dvě menší místnosti zvládne robot vysát na jediné nabití a bez vysypávání koše.

  • Pořiďte si iRobot Roomba 620 za 6.989 Kč v oficiálním eshopu iRobot nebo u některého z našich certifikovaných partnerů

To mi dává nějaké 2 hodiny na práci bez přerušení. Mezi tím se Roomba zajede sama nabít a úklid může pokračovat. Přibližně za 4 hodiny dokáže robot uklidit koupelnu, kuchyň, předsíň, toaletu a ložnici. Tak či tak zatímco Roomba sbírá tisíce vlasů, chlupů a chuchvalce prachu, já vydělám cca 800 Kč.

Návratnost investice necelých 9 dní

Nebýt Roomby, strávím úklidem možná 2 hodiny místo 4, i tak bych ovšem byla o 400 Kč chudší. A takto bychom mohli počítat dál. Čím více práce za mě udělá doma robot, tím více času můžu věnovat zaměstnání, podnikání, rodině a koníčkům. V rámci mého modelového příkladu zjistíte, že například osvědčený robotický vysavač iRobot Roomba 620 za doporučenou cenu 6.989 Kč se vám na ušetřeném času v extrémním případě zaplatí za 9 pracovních dnů.

Veškerý další čas ušetřený na vysávání jde potom do zisku ať už v podobě peněz, lepšího zdravotního stavu či lepších vztahů v rodině. iRobot Roomba 620 vám přitom za skvělé peníze poskytne vše, co dělá z robotických vysavačů této značky světovou špičku a pravidelného vítěze nezávislých testů. Úklid řídí systém iAdapt, nečistoty se ukládají do sběrného koše AeroVac, nečistoty podél zdí sbírá boční kartáček.

Inteligentní čisticí hlava složená ze dvou protilehlých kartáčů účinně sbírá nečistoty z podlahy a dokáže se přizpůsobit různým typům povrchů. Desítky senzorů potom zabrání nešetrné srážce vysavače s nábytkem nebo pádu ze schodů. Pro tyto a mnoho dalších výhod si robotické vysavače iRobot Roomba zamilovalo už více než 9 milionů lidí na celém světě.

  • Pořiďte si iRobot Roomba 620 za 6.989 Kč v oficiálním eshopu iRobot nebo u některého z našich certifikovaných partnerů

Pusťe si následující video a podívejte se na vysavač Romba "v akci"

Zdroj: Youtube