Situace, kdy musíme sáhnout po náplasti, nám hrozí každý den. Vyplatí se proto mít je raději vždy po ruce. Ať už milujete vysoké podpatky, aktivně sportujete nebo často nosíte boty bez ponožek či punčoch, určitě důvěrně znáte puchýře nebo různé odřeniny z bot. Nejsou to sice závažné zdravotní potíže, ale i tak dovedou pěkně znepříjemnit život. A následné hojení poraněných míst se komplikuje, jestliže je včas neošetříme. Při výběru vhodných náplastí jsou nejlepší volbou ty s gelovým polštářkem. Díky svým vlastnostem nejen zmírní bolest, ale zároveň urychlují proces hojení rány. Vyzkoušet můžete voděodolné gelové náplasti od značky Spofaplast®, které existují dokonce ve dvou velikostech. Kromě gelových náplastí na puchýře nabízí Spofaplast® také ochrannou náplast na chodidla nebo náplast Komfort na odřeniny.

Pokud máte v rodině malé uličníky, kteří často chodí domů s drobnými bolístkami a odřeninami, pak se vyplatí mít doma větší zásobu náplastí, jako třeba balení Spofaplast® Mini lékárnička a mix náplastí Rodinná. Balení obsahují hypoalergenní náplasti v různých velikostech pro odlišné druhy poranění.

Pro letní sezónu se budou hodit i voděodolné náplasti pro případ, že bychom se chtěli v parných letních dnech zchladit a nechtěli riskovat vstup do vody s drobným poraněním. Klasické náplasti se při kontaktu s vodou odlepí, a proto jsou náplasti do vody Spofaplast® extra přilnavé a udržují tak zranění v suchu za všech okolností. Vhodné jsou i pro koupání. Nemusíte se tak ničeho bát a v klidu si užít zábavu u vody.

Naše pokožka tvoří přirozenou bariéru, která nás chrání před různými patogenními mikroorganismy. Při poškození povrchu pokožky se tyto látky snadno dostanou do organismu, proto je důležité chránit a ošetřit i ta nejdrobnější poranění. A náplast připravená v naší kabelce představuje to nejmenší, co pro zdraví a pohodlí můžeme udělat.

Výrobce náplastí Spofaplast®, technologická společnost 3M, před letní sezónou připravil soutěž o wellness pobyt pro dvě osoby v resortu Maximus a další ceny. Jak se zúčastnit? Stačí zakoupit jakékoliv dvě balení náplastí Spofaplast, do 30. 6. 2018 se zaregistrovat na webu www.3m.cz/spofaplast_soutez a uschovat si účtenku. Kromě wellness pobytu se hraje také o lékárničky Spofaplast a dětská hopsadla.