TIP na originální svícen

Nevšední dekorativní svícny ozdobí a zútulní každou domácnost. V prodejně KiK máte na výběr z několika druhů svícnů.

Cena začíná na 279 korunách a závisí na velikosti svícnu.

TIP na kovový stojan na svíčky

Vánoční svícen by neměl chybět v žádné domácnosti. V prodejně KiK naleznete originální stojan na svíčky, kterým můžete vyzdobit interiér po celý rok.



KiK radí:
Dekor tohoto stojanu můžete měnit třeba i každý týden. Do stojanu mezi svíčky můžete naskládat běžně dostupné sušené plody, jako jsou třeba jablka, citrusy nebo i ořechy.

TIP na podložku pod stromeček

Nemáte rádi uklízení jehličí pod vánočním stromkem? Zkuste si pořídit praktickou podložku a vyhněte se každodennímu vysávání opadaného jehličí.

V prodejně KiK za 219 korun.

TIP na flísové deky

Těšíte se na pohádky a lenošení u televize? Tak to se v blížících zimních večerech neobejdete bez hebké a hřejivé deky.

Flísové deky ve třech barvách naleznete v prodejnách KiK za 75 korun.

TIP na LED ratanové dekorace

Málokdo si již umí představit Vánoce bez světelných dekorací. LED dekorace dotváří domácí vánoční pohodu. Pokud preferujete přírodní materiály - ratanové dekorace jsou jasnou volbou. Hlavními výhodami LED zářivek jsou úspora energie a bezpečnost, protože po celou dobu svícení zůstávají chladné.

V prodejně KiK zakoupíte více druhů LED ratanových dekorací za 189 korun.

TIP na LED světelné řetězy

Zažijte ty nejkrásnější Vánoce a vyzdobte si domácnost také vánočním osvětlením. LED světelné řetězy se dají použít na výzdobu stromečku, oken, ale i nábytku.

V prodejně KiK si vyberete z pestré nabídky mnoha druhů LED světelných řetězů od 79 korun.

Chcete zjistit, zda je prodejna KiK ve vašem regionu? Využijte vyhledávač, díky kterému zjistíte, zda se prodejna nachází ve vaší blízkosti a jakou má otevírací dobou.

Aktuální nabídku produktů sledujte na facebookovém profilu KiK a připojte se k více jak 300 tisícům fanoušků chytrého nakupování.