Pořádají se o nich semináře a stále více lidí tvrdí, že jim andělé pomáhají řešit problémy.

„Tyto bytosti z jiného světa jsou každodenní součástí mého života. Napojit se na takzvanou andělskou energii není složité a může to neuvěřitelně zlepšit váš život.

Alespoň u mě to tak bylo,“ říká Alena Lovosická, která se už řadu let zabývá tzv. angeologií, tedy naukou o božích poslech. Nejprve nás zasvěcuje právě do ní.

„My, lidé, vnímáme jen náš hmotný prostor, přitom jsou tu další dvě dimenze, jež vibrují na určitých frekvencích, stejně jako jejich obyvatelé, kteří jsou však pro nás neviditelné,“ vysvětluje.

Boží manažeři

Andělé jsou podle Aleny Lovosické tvořeni zcela čistou silou, byli tady dávno před vznikem Země, jsou zde navěky a jsou jich desetitisíce!

Mají za úkol strážit lidské duše a provázet je na jejich pozemské cestě tak, aby to bylo co nejpříjemnější.

„Každý člověk, bez ohledu na jeho víru, má svého strážného anděla. Ten zná jeho životní cestu, ví o všem, co se mu přihodilo, a především: je mu známo to, kudy a jak by se měl nejlépe ubírat,“ doplňuje Alena Lovosická.

Problém podle ní spočívá v tom, že tito naši ochránci mohou sami zasáhnout jen v případě krizových situacích. „A to je velká škoda.

S jejich pomocí se totiž můžeme vyléčit z nejrůznějších nemocí, harmonizovat naše vztahy… Zkrátka život s nimi je mnohem jednodušší a vyvarujeme se spousty chyb,“ dodává odbornice.

Život plný zázraků

Jak tedy na to? Udělejte si na sebe čas, najděte si příjemné místo, tam se zcela zklidněte, zavřete oči a koncentrujte se na svůj dech.