Máte nebo plánujete vlastní eshop? Zajímá vás, co se skrývá pod pokličkou takového úspěšného elektronického obchodování? Chcete se učit od těch nejlepších a načerpat inspiraci od světové špičky? Pak je pro vás zářijová konference Ecommerceforum jako stvořená. Již osmý ročník úspěšného setkání navíc ozdobí účast Raimunda Paetzmanna, odborníka na logistiku jednoho z největších světových eshopů Amazon.

Právě eshopy a logistika bude jedno ze stěžejních témat Ecommercefora. Akce, která se uskuteční 3. září v Praze na Pankráci, se totiž podívá na eshopy z poněkud netradičního pohledu - prostřednictvím oblastí, které byste si s elektronickou komercí možná ani nespojili. Od práce se zákazníkem a lidskými zdroji se tak účastníci dostanou až třeba k právním otázkám souvisejícím s obchodováním na internetu.

Hlavním tahákem programu bude Raimund Paetzmann, specialista na logistiku světového giganta Amazon. Právě v září otevře Amazon v Dobrovízi u Prahy nejmodernější distribuční centrum o rozloze třinácti fotbalových hřišť, které se zapojí do celoevropské logistické sítě. Přímo zevnitř Amazonu se tak dozvíte, jaké jsou trendy v logistice a jak jedna z největších světových společností tyto trendy následuje a implementuje v každodenním provozu.

Informace o programu a vstupenkách najdete už nyní na webu www.ecommerceforum.cz. Při registraci do 14. srpna je cena vstupenky 3 900 Kč, při pozdější registraci 4 900 korun.

Samozřejmostí je i občerstvení po celou dobu konání akce a závěrečné grilování a populární afterparty, na které budou mít hosté i přednášející jedinečnou možnost neformálního setkání nad konkrétními otázkami a problémy.

Pořadatelům konference asociaci ADMEZ a agentuře DarkSide se podařilo zajistit účast špičky české i zahraniční ecommerce. Při skládání programu využili zkušenosti z nedávné mimořádně úspěšné konference Shopexpo a Ecommerceforum se tak stane skvělou příležitostí jak pro načerpání zkušeností z praxe, tak pro networking a řešení konkrétních situací a problémů. Využijte tuto unikátní možnost posunout váš eshop! Kompletní program najdete na adrese www.ecommerceforum.cz.