Vaření je opravdovou alchymií a z kuchyně se pomalu stává moderní laboratoř na kulinářské zážitky. Správná „laboratoř“ ale musí disponovat širokým repertoárem kvalitních pomocníků. Pro tlakové hrnce to platí skoro dvojnásob.

Dokonalost bez kompromisů – WMF

Doménou německé prémiové značky je důraz na špičkové technologie a ušlechtilé materiály, které tomuto nádobí už napohled propůjčují punc jedinečnosti. Tato malá umělecká díla zkrátí přípravu jídla na minimum, a tím prodlouží čas strávený nad chuťovými požitky.
Série Perfect s klasickým designem a pojistným těsněním zbytkového tlaku je pověstná vynikající funkčností.

  • Tlakové hrnce Perfect Plus disponují ergonomicky tvarovanou rukojetí, kterou je možné při mytí nádobí pohodlně odebrat.

Skutečným šéfkuchařem mezi tlakovými hrnci jsou produkty elitní řady WMF Perfect Ultra. Excelentní úroveň vaření zaručuje zabudovaný časovač s optickou a akustickou signalizací, víceúčelový regulátor a pojistka zbytkového tlaku. Tlakové hrnce WMF Perfect Ultra jsou vybavené univerzálním dnem TransTherm®, díky kterému je můžete použít na všech druzích ploten.

Syté barvy a ladné tvary - Silit

Luxus v kuchyni reprezentují i tlakové hrnce Sicomatic® od společnosti Silit - smysl pro aktuální trendy v jejím pojetí vyjadřuje intenzivní škála barev, které budou dokonale ladit s moderním interiérem. Silit vyrábí tlakové hrnce z patentovaných materiálů s antibakteriální úpravou Silargan®, Silargan e30 a také hrnce z kvalitní ušlechtilé nerezové oceli.

  • Významnou předností tlakových hrnců Sicomatic je dokonalé vedení a uchovávání tepla.

Tři přednastavené stupně garantují neuvěřitelně snadný způsob vaření i potravin jako zelenina, luštěniny a rýže. Pomocí víceúčelového regulátoru lze ovládat všechny funkce: teplotu a tlak uvnitř hrnce, otevření, zavření poklice a uvolňování páry. V případě tlakových hrnců Silit Sicomatic®econtrol je tento regulátor otočný a ovládá se jednou rukou.
V dnešní dynamické době umožňuje tlakový hrnec expresní vaření bez obětování labužnických kvalit jídel. Kulina.cz přináší na český trh nádobí renomovaných výrobců se smyslem pro kvalitu a krásu detailů. S touto filozofií se i tlakový hrnec může stát stylovým kouskem v kuchyňské výbavě.