Do centra kosmetických služeb DIBI jsem se vypravila s klidnou duší. Přesto, že na kosmetiku pravidelně nechodím, o svoji pleť se starám vcelku důkladně. Tím myslím, že používám noční i denní krém (v létě s UV filtrem), proti vráskám zbrojím pomocí očního séra a sem tam si doma v koupelně udělám jemný pealing i výživnou masku. Z omylu, že to stačí, mě velmi brzy vyvedla sympatická kosmetička Kamila Brázdová.

Hned v úvodu, když si Kamila prohlédne moji pokožku, konstatuje, že mám hodně rozšířené póry se sklonem k ucpávání. Pravidelné odborné čištění by tedy prý pro mě mělo být samozřejmností. Tím spíše, že už mi bylo 30.

Dozvídám se, že na kosmetiku by se mělo docházet ideálně jednou měsíčně a hosty zkrášlujících center jsou dnes stále častěji i muži.

Jak probíhalo celé kosmetické ošetření

1. Odlíčení a čištění pleti ultrazvukovou špachtlí

V salonu DIBI Praha používají k čištění pórů revoluční novinku, kterou je ultrazvuk. Je velmi zajímavý zážitek, takové ultrazvukové ošetření zažít na vlastní kůži. Kosmetička mi při něm pomalu přejíždí po tváři jakousi špachtlí a já cítím pouze lehké brnění. Není to rozhodně bolestivé, spíš trochu nezvyklé.

Cílem této procedury je důkladné vyčištění pleti s tím, že při pravidelném opakování se póry zanáší čím dál méně a méně. Pro majitele problematické pokožky to tedy má i preventivně léčebný efekt.

2. Masáž pleti kolagenovým sérem v jeho nejčistší podobě

Když jsme s ultrazvokovým vlněním hotové, nanese mi Kamila na tvář kolagenové sérum a provede velmi příjemnou masáž.

Při té příležitosti se také dozvím, že mám v okolí nosu lehce popraskané žilky a měla bych se proto vyvarovat prudkých rozdílů teplot, třeba v mé milované sauně.

3. Zapracování séra s obsahem kyseliny hyaluronové pomocí přístroje Dibi power skin

Kyselina hyaluronová má blahodárné účinky na stárnutí pokožky. Výzkumy prokázaly, že s přibývajícím věkem obsahtéto kyseliny v pokožce značně klesá což vede ke vzniku vrásek a dalším projevům stárnutí. Díky séru, dochází dle Kamily k vyplnění vrásek a jejich postupnému vyhlazování.

4. Nanesení masky s obsahem čistého kolagenu

po zapracování séra následuje pleťová maska, která rozesmála fotografa Luďka. Je totiž pěkně v celku a dala by se tak vzít klidně na karneval, pokud byste tedy šla za divoženku nebo mlžnou vílu :-) Maska osahuje kolagen, v jeho nejčistší podobě a pleti tak dodá ztracenou vlhkost a elasticitu. Zároveň je skvělá v boji proti vráskám.

V následujících 20 minutách si vychutnávám, zabalená v dece, příjemný relax (kéž by takových okamžiků bylo v týdnu víc).

5. Zapracování závěrečného krému pomocí přístroje rádio frekvence

Tenhle bod je závěrečnou tečkou, celého kosmetického rituálu. Krém dodá pleti potřebnou hydrataci a zároveň jí poskytuje i ochranu, před vnějšími vlivy.

Jak jsem se po ošetření cítila: Jednoznačně skvěle. Pleť je jemná, napnutá a vrásky vyhlazené. Zároveň si připadám příjemně odpočatá.

"Přiznám se, že jsem se trochu chytla za nos, že na kosmetiku běžně nechodím a už se objednala na další návštěvu. Přeci jen, pravidelná odborná péče je na pleti znát."

Co je Kosmetika DIBI

Čisté suroviny, přísné vědecké kontroly a mimóřádné vysledky. To jsou vlastnosti výrobků DIBI určené k péči o tělo i pleť. Vše je speciálně vyvinuté pro profesionální použití v kosmetických salonech nebo pro domácí péči. DIBI nabízí širokou škálu výrobků, které jsou vždy inovativní a příjemné na dotek. Produkty odpovídají přísným mezinárodním normám a jsou testovány na kožní klinice Univerzity of Pavia, aby zajistily nejvyšší kvalitu a výjimečnou spolehlivost.

  • Všechny výrobky Dibi jsou hypoalergenni neobsahují látky škodlivé pro životní prostředí a nejsou testovány na zvířatech.

Výrobky můžete koupit na adrese:

DIBI CENTER kosmetický salon
U Kanálky 1585/9
Praha 2 Vinohrady

nebo v e-shopu www.dibipraha.cz

Určitě se také podívejte, jak dopadly proměny s centrem kosmetických služeb DIBI Praha, a hlasujte o tu vůbec nejzdařilejší. Výherce získá luxusní ošetření v tomto pražském salonu v hodnotě 950 Kč.