Diskutujte: Kolik byste potřebovala zhubnout a jaké máte plány, jak na to?

Pět týdnů zdravého hubnutí mám za sebou. Jsem bez 200 g o pět kilogramů lehčí. Přesně tak by podle mojí dietoložky Aleny Babčaníkové člověk hubnout měl, aby si váhu udržel – půl až jeden kilogram týdně.

Tady je deset věcí, které jsem se při hubnutí s NATURHOUSE o dietách a také o sobě dozvěděla.

  1. Pomoc odborníků znamená obrovské plus: Samozřejmě, že si můžete spočítat kalorickou hodnotu jídel sama. Ale když můžete jednou týdně zajít za někým, kdo s vámi probere, jak postupovat, kde jste mohla udělat chybu, povzbudí vás, posunuje vás to kupředu.
  2. Můžete hubnout, přestože večeříte: Ještě donedávna jsem se držela jednoho z nejčastějších mýtů, které hubnutí opřádají. Totiž, že kdo chce zhubnout, měl by skončit s jídlem v 17:00. Díky vyváženému jídelníčku sestaveném v NATURHOUSE si večeře konečně můžu bez výčitek užít.
  3. Den, který vás zachrání: Snědla jste na párty víc jídla než za poslední tři dny – včetně smažených řízečků nebo salátů s majonézou? Dopřejte si ananasovou jednorázovou dietu (viz. 3. díl našeho seriálu). Dietoložka Alena Babčaníková ujišťuje, že vaše tělo se dostane zpátky do běžného režimu a škody napraví.
  4. Přebytečná voda musí pryč: Na začátku hubnutí mé tělo zadržovalo podle výsledků speciálního měření 9 kilogramů vody navíc. Pomocí přípravků NATURHOUSE na bázi bylin a upraveného jídelníčku se hodnoty vody v organismu upravily (kolísají přirozeně s menstruačním cyklem). Cítím se díky tomu mnohem svěžejší – poznám to tak, že cestou domů neusínám v autobusu.
  5. Potkala jsem ryby – Znáte knížku „Jak jsem potkal ryby“? Její název se do mé diety skvěle hodí. Dietoložka Alenka mi vysvětlila, které jsou které a kde „ulovit“ ryby vhodné pro dietní režim. Teď už si život bez nich představit nedovedu.
  6. Slané i sladké vábení – Zmlkly chipsy, které na mě večer lákavě volaly ze skříňky, utišily se dortíky v cukrárnách – už mě nevábí. Zkrátka díky vyváženému jídelníčku zmizela neodolatelná chuť na sladké i na slané.
  7. Nejsem v tom sama – Během konzultací v NATURHOUSE jsem potkala různé „kolegy“, kteří přišli na úvodní bezplatnou konzultaci. Vzhledem k tomu, že jsou pobočky v každém větším městě, chce to jen se odhodlat.
  8. Rozumné jídlo mají všude – Jasně, ve stánku s hamburgery nepochodíte, ale jinak kaloricky přijatelné jídlo objevíte prakticky ve všech restauracích. Někde se můžete i domluvit s kuchařem, ale to tedy bohužel pravidlo není.
  9. Stýskání po pečivu – Jediné, co mi opravdu chybělo po dobu hubnutí, byl klasický český chleba. Alenka mě ovšem ujistila, že když si ho občas dám, nic se nestane. Lepší prý drobné občasné hříšky, než zakázat úplně všechno, což se stejně nedá vydržet.
  10. Jsem zdravě našlápnutá – Zkusila bych ještě čtyři kila dolů. Tím dosáhnu váhy, při které jsem se kdysi vdávala. Jsem už sice rozvedená… Ale… Co kdyby si mě chtěl někdo zase vzít?:-)

Takže hubnu dál a přihlásím se za čtrnáct dní, protože příští týden mám dovolenou.

((bean:1:21))