Sestavili jsme pro vás žebříček nejoblíbenějších seriálů s pomocí našich dětí, dětiček a teenagerů.

Hannah Montana

Miley Stewart (Miley Cyrus) je obyčejná dívka žijící v Los Angeles. Má otravného bratra, dva nejlepší kamarády, Olivera (Mitchel Musso) a Lilly (Emily Osment). Stejně ale je na ní něco jiného – jakmile ji nikdo nevidí, nasadí si blonďatou paruku a je z ní populární zpěvačka Hannah Montana. Pro děti úžasné, pro nás maminky je jediné plus pohledný tatínek Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus. :)
USA, komedie, rodinný
Sledujte každý den na Disney Channel

KAFE.cz zjistilo:

Na hlavní casting do seriálu Hannah Montana přišla jak Miley Cyrus, tak Taylor Momsen, nyní zářící hvězda seriálu Gossip Girl. Nakonec si tedy vybrali Miley, a jelikož jí byli tak nadšeni, hlavní jméno hrdinky Zoe změnili na Miley.

Zdroj: Youtube

Kouzelníci z Waverly

Alex (Selena Gomez) je kouzelnice, stejně tak jako její dva bratři: Justin (David Henrie) a Max (Jake Austin). To samozřejmě přináší spoustu vtipných situací, zvláště když brzy bude kouzelnický souboj a to znamená, že pouze jeden z nich se stane rodinným kouzelníkem a jeho moc mu zůstane.
USA, komedie, rodinný
Sledujte každý den na Disney Channel

KAFE.cz zjistilo:

V jedné epizodě se také objevil Dwayne Johnson (Král Škorpion a Mumie se vrací).

Zdroj: Youtube

H2O stačí přidat vodu

Emma (Claire Holt), Cleo (Phoebe Tonkin) a Rikki (Cariba Heine) mají jedno velké tajemství: jakmile se jejich kůže dotkne vody, promění se v mořské bájné bytosti mořské panny. V každé sérii řeší nějakou novou záhadu týkající se právě vody.
Austrálie, rodinný
Sledujte na Disney Channel

KAFE.cz zjistilo:

Ve třetí sérii se k Cleo a Rikki přidá nová mořská panna - Bella (Indiana Evans).

Zdroj: Youtube

Sladký život Zacka a Codyho

Zac a Cody (Cole a Dylan Sprouse) jsou dvojčata, která žijí v hotelu Tipton. Jde vskutku o velmi vtipnou podívanou, která se ale bohužel velmi brzy okouká.
USA, rodinný
Sledujte o víkendech na Disney Channel

KAFE.cz zjistilo:

Seriálová Maddie se tak líbila producentům Disney, že ji obsadili jako potvoru Sharpay do populárního filmu High School Musical.

Zdroj: Youtube

Sonny ve velkém městě

Sonny (Demi Lovato) byla vybrána jako nová herečka seriálu Náhody, která má samozřejmě velkou sledovanost a ze Sonny se stala hvězda. I tady se řeší spousta "problémů", např. nafoukaný Chad (Sterling Knight) ze seriálu MacKenzieho vodopády.
USA, komedie, rodinný
Sledujte o víkendech na Disney Channel

KAFE.cz zjistilo:

Demi Lovato je castingová herečka, už jako malá se seznámila se Selenou Gomez na castingu k seriálu Barney & friends. Proslavila se ve filmu Camp Rock.

Zdroj: Youtube

Gossip Girl

„Sex ve městě pro teenagery“
Seriál, natočený opravdu jen málo podle knižní předlohy Cecily von Ziegesarové, popisuje životy šesti hlavních lidí, kteří žijí v New Yorku. Jejich životy sleduje velmi záhadná dívka, která si říká Super Drbna (Gossip Girl) a píše o nich blog. Jak se říká – ani bohatí to nemají snadné.
USA, drama
Nevhodné do 12 let
Prima COOL

Zdroj: Youtube

KAFE.cz výzva

Napište nám do diskusního fóra, co jste sledovali jako děti vy. Přidat můžete i vy vaše názory na současné dětské seriály. Děkujeme.