Diskutujte: Přesvědčila vás Lucie Borhyová za roky svého působení v televizi, že je ženou na svém místě?

“Někdy mám pocit, jako by existovaly dvě Lucie,” usmívá se sympatická moderátorka. “Jedna, o které se píše v médiích a kterou sleduju zpovzdálí, a pak ta opravdová. Někdy vážně nemají nic moc společného. Někdy mě to zlobí, ale většinou se nad tím dokážu usmát. Mám už úplně jiné priority, než řešit, co se o mně kde píše.”

Při osobním setkání by vás hodně překvapila. Kdo čeká “jednoduchou” blondýnu s typizovaným úsměvem, ten je na velkém omylu. Stejně jako každý, kdo si myslí, že je nafoukaná. Lucie je sympatická a velmi inteligentní. Dělat s ní rozhovor patří mezi bezproblémové úkoly. “Nemůžu za to, co si o mně lidé vytvořili za mylné předpoklady. Snažím se chovat vstřícně a ono se mi to pak od života naštěstí vrací,” tvrdí Lucie.

Její nejnovější rozhovor si můžete přečíst v týdeníku Vlasta, jehož nové číslo vychází ve středu nebo na sesterském webu www.vlasta.cz.
Vznikal za letního horka, která má Lucie ráda. “Jsem člověk, který dává létu jednoznačně přednost před zimou,” prozradila na sebe před časem. Dokonce i životního partnera – podnikatele Nika Papadakise si našla ve slunném Řecku při focení kalendáře. “Byla to ohromná náhoda, původně jsme totiž měli fotit úplně jinde.”
Dnes vychovávají syna Lucase (hodně pomáhá Lucčina maminka, se kterou má moderátorka velmi blízký vztah. “Máma je moje nejlepší kamarádka a nejbližší spojenec.” Lucie a Niko pendlují průběžně mezi Českou republikou a Řeckem, ale podrobnostmi o svém soukromí velmi šetří. Tentokrát Lucie prozradila alespoň, že si doma povídají o druhém dítěti: “Samozřejmě přemýšlíme o dalším miminku. Oba máme rádi děti a velkou rodinu. Niko pochází z rozvětvené rodiny, já taky nejsem jedináček, takže víme, že sourozenec je vždycky fajn. Momentálně další dítě neplánujeme, ale do budoucna bychom si ještě nějaké určitě přáli. O tom, kdy by byla ideální doba na druhé miminko, jsme se už s Nikem bavili, uvidíme... Zatím se snažíme maximálně se věnovat Lucasovi a užívat si ho,” řekla v rozhovoru pro Vlastu, který pořídil publicista Luboš Nečas.

Celý rozhovor si přečtete v novém čísle týdeníku Vlasta, další informace naleznete také na webu www.vlasta.cz