TIP 1: Vykašlete se na retro

Módní magazíny se nás několik posledních sezon snaží přesvědčit o tom, že retro nesmí chybět v žádném z šatníků. Pokud chcete ovládnout módní trendy i bez stroje času a zbavit se alergie na slovíčko vintage, naučte se při sestavování outfitu přemýšlet a minulost hoďte konečně za hlavu.

  • Dámské legíny jsou s námi již od renesance, ale to neznamená, že nemohou vypadat moderně.

Za obavami žen většinou stojí zkušenost s něčím, co hýřilo všemi barvami a ke vkusným legínám mělo vážně daleko. Co takhle zkusit kvalitní dlouhé legíny v kombinaci dvou materiálů? Černá barva vás nezklame, kombinace materiálů je originální a vy budete mít k dispozici opravdu elegantní kousek oblečení. O tom, že je i dostatečně pohodlný, ani nemluvě. Pak už stačí jen vytáhnout nějaký decentní top a vyrazit ven.

TIP 2: Na schůzce středem pozornosti

Dlouhé hodiny před zrcadlem, nervozita a zběsilé prohrabávání skříně. Nemáte nic na sebe. Tak nějak by šly popsat běžné přípravy na schůzku. Je úplně jedno, jestli se chystáte na romantické rande s novým objevem, nebo jen toužíte po tom, aby se do vás manžel při oslavě výročí znovu zamiloval. Legíny mají jednu skvělou vlastnost – umí upoutat pozornost. Sázky na okouzlující model Jasmine litovat nebude. Tento populární kousek si na nic nehraje a jeho jednoduchý design zkrášlují v dolní části knoflíčky. A největší výhoda? Tyto legíny se hodí k jakýmkoliv botám z vaší sbírky.

  • Pro slavnostní příležitosti pochopitelně doporučujeme lodičky na rovném jehlovém podpatku, pro méně formální příležitosti navlečte klidně dámské tenisky. S jednoduchými legínami si před schůzkou ušetříte nervy a pro partnera budete lákavým středem pozornosti.

TIP 3: Pro zakrytí nedostatků

Jedním z nejrozšířenějších mýtů kolem legín je to, že upozorní na každý nedostatek a neodpouští přebytečná kila. To je hloupost, v případě kvalitního materiálu a střihu umí naopak problematická místa fikaně zamaskovat. Přeborníkem v této oblasti jsou push up stahovací legíny. Zpevní nejen zadeček, ale také bříško. Hodiny v posilce a odpírání dobrot z cukrárny za rohem sice nenahradí, ale s postavou dokáží vizuální zázraky. Jejich nošení je stejně pohodlné jako u běžných legín a nikdo nic nepozná. I když to zní jako nějaký neuvěřitelný sen, je to pravda!

Legíny se hodí na každou postavu

Nenechte si namluvit, že legíny zrovna vám nesluší. Neošidíte-li výběr, máte vyhráno. V jednoduchých barvách jsou legíny parťákem pro každý svršek a na ty odvážnější čekají extravagantní modely s potisky a třpytivými doplňky. Ubytujete legíny ve vaší skříni? Vybírejte na www.leginy.cz

5 důvodů, proč si legíny zamilujete

  • Guma v pase je báječná věc! A vůbec nevadí, když si na obědě dáte ještě větrník, protože na rozdíl od džínů vás nebude nikde nic tlačit.
  • Legíny se krásně vejdou do kozaček a je to dokonce i pohodlné.
  • Černé legíny, které si s sebou zabalíte na víkend, užijete hned několikrát. Při večeři s přítelem k zajímavému topu, na procházce s mikinou a sportovní obuví i třeba při lenošení v hotelovém pokoji.
  • Legíny se šiknou v každém ročním období a krásně vypadají spolu s jezdeckými holínkami i k sandálům.
  • Pokud si pořídíte modely v několika základních barvách, budete je moci skvěle kombinovat s prvky ve vašem šatníku. Takže konec bezradného hledění do nitra skříně.