Možná jste se párkrát s přáteli, s rodinou nebo s kolegy dohadovali, který ze zákusků máte nejraději, jaký je zkrátka ten nejlepší. S někým jste se shodli, s jiným jste se skoro až poprali – vždyť podle vás je přeci jednoznačně nejlepší žloutkový řez! Jak může někomu více chutnat kremrole?! Brzo ovšem budou vaše spory vyřešeny, a to díky anketě Milkparade.eu: Nejoblíbenější český zákusek.

Tato zajímavá akce je vyhlášená projektem na podporu mléka a mléčných výrobků Bílé plus. Proč zrovna tato anketa? Téměř všechny zákusky jsou totiž připravovány z poctivých a kvalitních produktů z mléka – smetany, másla, tvarohu, samotného mléka apod.

„Pro spolupráci s anketou o nejoblíbenější český zákusek jsme oslovili odborníka na svém místě - cukrářku Ivetu Fabešovou, která dennodenně při své práci využívá všechny možné mléčné výrobky,“ vysvětluje Jiří Felčárek z Agrární komory, která je žadatelem projektu Bílé plus. „Hlasující pak budou mít šanci vyhrát u ní cukrářský kurz nebo případně poukaz do některé z jejich cukráren.“

Co musíte udělat, abyste se mohli ankety zúčastnit?

Stačí jen navštívit webovou stránku www.milkparade.eu. Zde naleznete seznam nominovaných zákusků. Pokud v něm nefiguruje ten „váš nejlepší“, je možné ho vepsat do vymezeného políčka. Pak jenom vyplníte jednoduchý formulář a odešlete svůj tip. Hlasování bude probíhat od 12. 10. do 25. 10. 2015. Výherci budou vyhlášeni do týdne po uzávěrce ankety na stejnojmenném portálu - www.milkparade.eu.

Nominované zákusky:

Banánek
Buchtičky se šodó
Indiánek
Kremrole
Laskonka
Míša řez
Ořechová roláda
Punčový řez
Rakvička
Špička
Štafetka
Věneček
Větrník
Žloutkový řez

Váš tip: Pokud není váš nejoblíbenější zákusek v nabídce, přesto nám ho můžete poslat.