„Nějaké depky se mnou jen tak nezacloumají. Něco už mám opravdu za sebou a navíc nemám chuť ani čas se jim poddávat. Jistě, současnost není díky covidu nijak příjemná, zákazy a příkazy také náladu nepřidají, a práce? Raději nemluvit, ale já doufám a věřím, že se vše přežene a život se vrátí k normálu,“ uvedla herečka.

Život se ovšem neskládá jen z věcí nepříjemných, ale přináší i radost a zážitky milé a radostné. A jeden za všechny. Míša je už řadu měsíců zasnoubená a jak známo, od prstýnku nebývá daleko ke sňatku. Nechystá se tedy čirou náhodou akce, kdy příteli Pepovi řekne za účasti starosty nebo pátera své ANO? Nebo už je dokonce vdanou paní? Není tajemstvím, že oblíbená herečka je tajnůstkářka, a to, že jí partner požádal o ruku, dost dlouho tutlala. Netají tentokrát to, že už je vlastně nějaký ten pátek manželkou?

„Manželkou skutečně ještě nejsem. Ráda bych se cítila jako nevěsta krásně, takže chci počkat, až budu mít zase svůdný dekolt. Do manželství bych ráda vstoupila vyzbrojená,“ sdělila Míša s tradičním úsměvem.

Oblíbená herečka není jen ozdobou prken, co znamenají svět a filmů, ale i zručnou a úspěšnou malířkou a, jak jinak v poslední coronavirové době, i hvězdou kuchyně. Pro syna Romana a přítele Josefa vytváří lahůdky, po kterých se vždy jen zapráší.

„Spíš bych řekla, že vařím na jistotu, to co chutná všem, abych nemusela vařit víc jídel na výběr. A že těch jídel není mnoho, protože dětský jazýček ještě nejí třeba koprovku, segedín, znojemskou, ptáčky...Mohla bych pokračovat. Na druhou stranu to, co mají rádi zase umím dobře, protože trénink dělá mistra,“ pochválila se.

Je určitě paráda mít kolem sebe lidi, které člověk má rád a oni mu lásku vracejí, popouštět uzdu fantazii v domácnosti i při malování, ale co hlavní životní poslání Míši Kuklové – herectví, jak se vyrovnává s tím, že virus zatím vítězí.

„Divadlo a diváci mi chybí, stejně tak i příjem, takže doufám, že se co nejdříve svět vrátí do normálních kolejí. Ale díky tomu, že jsem i bez práce v jednom kole, jsem psychicky v naprosté pohodě. Beru to jako zkoušku života v důchodu a uvědomuju si o to víc, jak jsem potřebná a že mi to dělá radost. Takže tímto děkuju mojí mamince za to, jak mi celý život pomáhá a rozhodně už vím, že bychom měli víc dávat starším lidem najevo, jak důležití a nenahraditelní jsou, že obejít se bez jejich pomoci a lásky, byl by život o mnoho náročnější. Ten můj tedy určitě,“ dodala na závěr povídání Michaela Kuklová.