American girl

Katka (26)
Do svých sítí nás vlákala v podání mořské panny jako vystřižené z disneyovky. Dlouhé prameny jí kadeřnice upravila krepovačkou a vytvořila dechberoucí objem. Druhý účes, typický pro šedesátky, symbolizují prameny zatočené v týle, vysoko vyčesaná přední partie a styling s jiskřivými barvami.

Filmová star

Adéla (29)
Svých patnáct minut slávy si okatá dlouhovláska užila před objektivem jak s originálními korálkovými culíky a stylovou vlnou nad čelem, tak s bohatým výrazným drdolem na temeni, který osvěžily zářivé modré prameny a žvýkačkově růžové šaty.

Hvězda z komiksu

Jana (35)
Křehká a jemná blondýnka se nejprve proměnila v ostrou rockerku se sofistikovaným culíkem a vysoko vyčesanou ofinou, aby se během chvilky převtělila do americké komiksové hrdinky se sladkým lookem, který skvěle doplnila stylová obří mašle ve vlasech.

Střípky z backstage

Účesy vítězkám vytvořily vlasové stylistky MATRIX Eva Komínková z České republiky a Helena Bláhová ze Slovenska, které vyhrály v profesionální kadeřnické fotosoutěži.

Den plný barev

Líčení, převlékání, focení a česání ve stylu pop-artu si užily nejen naše tři čtenářky, ale celý realizační tým. Na závěr předala Slávka Barnová, PR manažerka MATRIX, vítězkám ceny – každá tak dostala balíček Matrix v hodnotě 3 000 Kč.

Soutěž probíhala na: matrix.kafe.cz