Praktická i designová ozdoba kuchyně

Každý kávovar má svá specifika a uzpůsobení pro přípravu různých druhů kávy, ať už jde o espresso, caffe crema, filtrovanou kávu, cappuccino nebo café latte. Pokud preferujete například mléčné kávové speciality, vás přístroj by měl mít trysku sloužící pro výrobu mléčné pěny nebo integrovanou nádobku na mléko.

V Tchibo myslí na milovníky všech druhů kávových nápojů, přizpůsobili tomu svoji nabídku, a dávají zákazníkovi možnost volby. Nejnovějším modelem je plně automatický kávovar Tchibo Cafissimo Latte, jehož hlavní devizou je zásobník na čerstvé mléko. Díky němu připravíte výborné cappuccino nebo latte macchiato velmi jednoduše, rychle a čistě. Podobně praktický pro tyto nápoje je i Cafissimo Classic, elegantní kávovar s integrovanou parní tryskou na přípravu husté mléčné pěny. Tento kávovar vyhovuje těm, kteří si s přípravou kávy rádi trochu pohrají. Další z nabídky je Cafissimo Compact, jenž je určený především zastáncům kvalitního espressa, caffe crema a filtrované kávy, tedy černé kávy bez mléka.

Kávovary se vzájemně liší nejen svými specifiky pro přípravu nápoje, ale i designem. Pokud tedy při výběru váháte, můžete vsadit i na to, který typ vám lépe ozdobí interiér. Všechny kávovary Tchibo Cafissimo jsou k dostání v různých barevných variantách.

Variabilita chutí kávy

Již nemusíme připomínat fakt, že největší výhody kapslových kávovarů spočívají v jednoduchosti jejich obsluhy, rychlosti přípravy kávy a stálé, vysoké kvalitě výsledného nápoje. Co ale ještě musíme zmínit jako jejich další výhodu, je široká nabídka kapslí. Díky nim máte možnost ochutnat druhy káv z nejrůznějších koutů světa. Kromě stálého portfolia Tchibo pravidelně nabízí i limitované edice z exkluzivních plantáží. Kapsle zaručují konstantní kvalitu kávy, její čerstvost a aroma. Káva je totiž ihned po upražení a namletí hermeticky do kapsle uzavřena.

Rozmanitost chutí může doplnit i dobrý pocit z toho, že veškerá káva v kapslích Tchibo je certifikovaná, tedy vypěstovaná trvale udržitelným způsobem – ohleduplně k lidem i životnímu prostředí. Kromě stálého portfolia Tchibo pravidelně nabízí i limitované edice Grand Classé z exkluzivních plantáží. Nově si na těchto kávovarech připravíte i čaj, jelikož Tchibo rozšířilo svoji nabídku o čajové kapsle Teatime.

Více se dozvíte na www.tchibo.cz/cafissimo.