Máslo ve spárech mýtů a pravd. Přepouštějte a získávejte z tohoto zlata víc!
-
closeinfoPinterest
Slané pečivo a bylinkové máslo, nepřekonatelná dvojka.
-
closeinfoPinterest
Máslo se používá hodně i při pečení dezertů a sladkého pečiva.
-
closeinfoPinterest
Máslo a ryby, nepřekonatelná dvojka.
-
closeinfoPinterest
Nudle s mákem a přelité máslem, jde to i zdravěji.
-
closeinfoShutterstock
Chleba s máslem a solí, základ každé snídaně.
-
closeinfoPinterest
Přidáním bylinek vznikne nová chuť.
-
closeinfoPinterest
Ghee má jinou strukturu i barvu než máslo.
-
closeinfoPinterest
Z hladiny se musí pravidelně sbírat pěna.
-
closeinfoPinterest
Máslo se musí přes plátno přecedit. Někdy i vícekrát.
-
closeinfoPinterest
Studené přepuštěné máslo stačí přelít do sklenice a dát do lednice.
-
closeinfoPinterest
Výroba másla představovala zdlouhavý a náročný proces.
-
closeinfoPinterest
Výroba másla představovala zdlouhavý a náročný proces.
-
closeinfoPinterest
Výroba másla představovala zdlouhavý a náročný proces.
-
closeinfoPinterest
Výroba másla představovala zdlouhavý a náročný proces.