Exmoderátorka relace VIP zprávy MARTINA GAVRIELY (32) si z hambatých fotografií, kvůli kterým byla "odejita" z televize Prima, nedělá těžkou hlavu. Rozhodně nemá v úmyslu vysedávat kvůli tomuto lechtivému skandálku zavřená doma. K vidění je tuhle i tamhle, naposledy se předvedla na otvíračce podniku s názvem BAR-BAR v centru Prahy, kde jí to opravdu slušelo. "Říkali, že se mám trošku namalovat, abych nedělala ostudu," smála se Martina, kterou si minulý týden média dobírala na jiné akci, kde se objevila nenalíčená, což ale pohotově vysvětlila :"Takhle mě má Marcus nejradši. V teplákách a bez make-upu."

Krom Gavriely a jejího přítele, muzikanta Marcuse Trana (25), otevřely BAR-BAR i další celebrity. Kateřina Kristelová s manželem Martinem Tůmou, Veronika Nová s pseudokomikem, který si říká Ruda z Ostravy, Marek Ztracený, Iveta Lutovská, Lucie Váchová a nebo Hana Svobodová, která výjimečně dorazila bez Leoše Mareše. Ten měl totiž kšeft v Děčíně, ale určitě mu to bylo líto. Jednak proto, že nemohl doprovodit Hanku a také z toho důvodu, že majitelem Bar-baru je jeho kamarád DJ Uwa. Ale protože Uwa je kamarád úplně všech, bylo i bez Leoše narváno.

Kateřina kristelová a Martin Tůma trénovali pózy, jelikož je následující den čekalo focení pro časopis Playboy.

Herečka Veronika Nová chodí s Michalem Kovalčíkem, který si říká "Ruda z Ostravy" a myslí si, že je tak vtipný, že se tím může i živit.

Hanka Svobodová zasněně hleděla směrem k Děčínu... nebo k baru?