Martin Chodúr se svou životní partnerkou Ivonou Selníkovou neměli zrovna jednoduchý začátek vztahu. O sedmnáct let starší manažerka totiž byla v době seznámení s vítězem Superstar vdaná.

Překvapivý vztah Chodúra se starší ženou ze začátku budil u veřejnosti rozpaky, oni však dokázali, že svou lásku myslí skutečně vážně a nedávno oslavili krásné výročí jedenáct let.

Dvojice vychovává společného syna Martina a jejich láska jen vzkvétá. Přesto se ale musí dodnes Chodúr své milované zastávat, některé jeho fanynky jí totiž dávají leckdy pořádně zabrat.

I když Chodúr se Selníkovou tvoří pár dlouhé roky, stále se najdou rýpálci na sociálních sítích, kteří vypichují věkový rozdíl dvojice.

Když například nedávno zpěvák blahopřál na Facebooku své milé k narozeninám, jedna fanynka napsala k fotografii: "Maminka by si mohla dát udělat víčka," čímž ho ale vytočila doběla.

"Jaký syn? Co to povídáte paní? To má čtyřletý Martínek mamince něco platit? Navíc Ivonka má takto víčka přirozeně od dětství a mě se to náhodou velmi, velmi líbí! Poprosím vás o slušnost. Nevadí, že jsme na internetu. Z očí do očí byste jistě mluvila jinak," zastal se tehdy gentlemansky Chodúr Selníkové.

Osmého ledna oslavil páreček výročí a vítěz Superstar opět veřejně vyznal své Ivone lásku. Mezi řádky však přiznal, že vztahu se starší ženou nevěřila ani jeho rodina!

"Dneska to je 11 let co jsme se poznali na večírku, a zlé jazyky, včetně mojí rodiny, nejenže nepřály, ale říkaly, že to je tak na dva měsíce, ti lepší, že na dva roky. Dneska už žádné prognózy nemáme. Byla to dlouhá a krutá doba a jenom věřit a neodchýlit se od vlastních pocitu a nezradit je bylo to, co přestálo nade všemi trapnými útoky a přeneslo nás do dnešních dní," rozepsal se Martin Chodúr na svém Facebooku a připojil historku o svém seznámení se starší partnerkou.

"O pozici tehdy vdané Ivonky ve vysoké řídící funkci, která se zamilovala do mladého kluka, se nechci radši vůbec rozepisovat . Nepamatujeme na slabou výjimku, nikoho kdo by nás tehdy slovně podpořil. Udělali jsme si názor na věci a lidi kolem nás a určitě známe hodnotu našeho vztahu. Ta se neměří ani věkem ani penězi. Takže bojujte za svou lásku a nenechte si ji nikým vzít, i kdybyste měli být jediní, kdo jí věří, jako my, na našem začátku," zakončil zpěvák své dojemné vyznání.

Jak říká jedno moudré přísloví, věk je jen číslo a láska navíc kvete v každém věku. Nezbývá než dvojici popřát ještě mnoho spokojených let.