Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska s vámi chci probrat změny v českých soutěžích krásy.

Miss ČR: Šokující změna

Ačkoli měla Miss ČR dvacetiletou tradici, šlo to s ní od chvíle, kdy ji Miloslav Zapletal prodal, od deseti k pěti. Vrcholem všeho byl nad míru trapný podnik Miss Česko - Slovensko (FOTOGALERIE), který se vysílal před měsícem. Není divu, že majitel Miss ČR se rozhodl k nevyhnutelné změně. Že to ale bude změna až tak razantní a dost necitlivě provedená, to asi nikdo nečekal.

O nás bez nás

Ředitelkou Miss ČR se stala konkurentka, majitelka České Miss Michaela Maláčová, která v tomto oboru bezesporu prokázala své schopnosti. Je ale dost podivné, jakým způsobem bylo o prodeji a svém odvolání informováno dosavadní vedení Miss ČR – prezidentka Taťána Kuchařová, ředitel Jiří Adamec a odborný poradce Miloslav Zapletal. Všichni se to dozvěděli prostřednictvím SMS či e-mailu. I když se někdo ve své funkci neosvědčí, měl by se myslím o vyhazovu dozvědět korektnější formou. Zvlášť když všichni tři pro Miss ČR v minulosti udělali i mnoho dobrého...

Co bude dál?

Michaela Maláčová každopádně oznámila, že letošní ročník Miss ČR proběhne normálně. Dívky se mohou hlásit do konce května a v říjnu bude finále. Zda bude Miss ČR 2010 definitivně poslední a zůstane jen Česká Miss, se teprve rozhodne. Já jsem toho názoru, že jedna královna krásy v naší malé, byť na krásné ženy bohaté zemi stačí. Když zůstane pouze ta jedna „nej“, zvýší se i její prestiž, jak tomu bylo v dobách Christové, Žídkové, Houdové... Ale samozřejmě rozhodne to, co bude finančně zajímavější. A co si o tom všem myslíte vy?