Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska probereme, co se děje kolem známé herečky a moderátorky.

Věk se, bohužel, počítá!

První, co každého praští do očí, je věkový rozdíl – 13 let. Řada párů už na takový rozestup dojela, ale je pravda, že se stále častěji objevují případy, kdy to starší ženě s mladším partnerem klape. Bočanová už sice dávno překročila čtyřicítku, ale stále výborně vypadá, je veselá a doslova srší energií. Nic tedy nebrání tomu, aby si s třicátníkem Jakubem užívala. Problém může nastat ve chvíli, kdy začnou myslet svůj vztah opravdu vážně a plánovat společnou budoucnost. Vytáček, jako asi většina mužů, časem zatouží být otcem, pro Mahulenu ale může být pozdě! Ne každé se podaří být matkou ve 46 letech jako Báře Basikové a ne každý muž je ochotný kvůli starší partnerce zůstat bezdětný...

Zvládne to Mahulena?

Druhým, možná ještě větším, problémem nového Mahulenina vztahu pak bude její sedmiletá dcera Marina. Každé dítě je v tomto věku na rodiče hodně fixované, navíc má spoustu starostí se školou, a tak je pro něj problém přijmout do rodiny někoho nového. Marina je navíc hyperaktivní a hodně citlivá. Bude pro ni náročné najít k novému partnerovi své mámy cestu, a lehké to nebude mít ani on (ať už to bude Vytáček, nebo někdo jiný). S tím se ale musí počítat! Teprve příští týdny ukážou, jak se nová láska českého šoubyznysu bude vyvíjet. V případě Mahuleny Bočanové ale nemám strach ani z okázalého předvádění velkého štěstí, ani ze skandálů. Vím, že je to rozumná ženská, a i proto jí držím palce. Co vy?