Pořádný rozruch způsobil zpěvák MARIAN VOJTKO (38) v Dominikánské republice, kde trávil dovolenou na pozvání producenta Bídníků Františka Janečka. Stačilo, aby se objevil v jednom z místních barů a hned byl středem zájmu místních krásek. Takového sekáče tady zřejmě holky dlouho neviděly. "Musím přiznat, že jsem byl překvapen tak velkým zájmem. Slečny asi poznaly, že jsem slavný tenor, který má na kontě několik zajímavých muzikálových rolí, především Jeana Valjeana z Bídníků," říká se smíchem zpěvák. Nutno podotknout, že v místních barech se svou fyziognomií mezi domorodci vyčníval. A když začal zpívat, dívky doslova šílely a předháněly se v získání jeho přízně. Dokonce došlo i na nabídku sexu. A jestli ji vyużil? "Nebylo to nepříjemné, slečny byly opravdu půvabné. Dal jsem ovšem raději přednost jiné zábavě - pití drinků a tanci. Dámám jsem slíbil, že si o jejich nabídce nechám zdát do mé příští návštěvy," dodává Marian.
Dovolenou u Atlantiku si i jinak užil dosyta. Koupání, dobré jídlo a dokonce i nákupy. "S doktorem jsme si v jednom obchodě koupili klobouky, on je mimochodem velký odborník na módu, rád jsem si od něj nechal poradit."
Po návratu z Dominikánské republiky čekají Mariana pracovní povinnosti, další kratší dovolenou ovšem ještě zvládne. "Vyrazím na pár dní do Chorvatska, to ovšem až v srpnu." S Františkem Janečkem se Vojtko znovu potká až 14. září, kdy je naplánováno první představení Bídníků. Bude výjimečné. Producent muzikálu přichystal Bídníky speciál, v nichž se představí celé hvězdné obsazení tohoto jedinečného a úspěšného díla.


Poté, co si Marian vyzkoušel zpracovávání místních plodin, může klidně přijmout i roli Tarzana


Bazének na zahrádce u domečku


Místní děvčata nenechal Marian chladnými