Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska pár slov o mladé herečce a zpěvačce.

Protekční Marmeláda

Když se řekne jméno Lucka Vondráčková, mnozí si v první vzpomínce vybaví dlouhovlasou holčinu, která v televizi uváděla dětský pořad Marmeláda. A také samozřejmě každého napadne – to je neteř Heleny Vondráčkové. Jak Marmeláda, tak příbuzenský poměr se slavnou zpěvačkou hodně ovlivnily Lucčinu kariéru, jak pozitivním, tak v negativním smyslu slova. Na jednu stranu měla díky oběma těmto okolnostem snadnější start, na stranu druhou byla dlouho považována za nedospělou a protekční holčičku.

Herečka, nebo zpěvačka?

Lucie přitom patří v českém šoubyznysu k té skupině lidí, kteří si svůj úspěch zasloužili. Mluvím teď především o profesi herečky – kdo ji viděl hrát divadlo a trochu tomu rozumí, potvrdí, že Lucie je opravdu velmi dobrá. Pokud jde o zpívání, tam je to poněkud problematičtější. Kritici její cédéčka moc nechválí, ta se ale dobře prodávají (Lucie se objevuje na předních příčkách hitparád). Těžko říct, kdo si je ovšem kupuje. Já například neznám nikoho (od nejmladší generace po nejstarší), kdo by měl doma jedno jediné. Vy ano?

Lucka mýma očima

Buď jak buď, jedno Lucii nelze upřít. Ve srovnání s mnoha mladými „takyumělci“ je při osobním setkání neuvěřitelně pohodová a skromná. Rozhovory dělá nejčastěji po e-mailu, kam přidává tisíce smajlíků, protože si ráda dělá (i ze sebe) legraci. Před létem absolvovala nelehkou operaci nohou, ze které se dlouho zotavovala. I tu dokázala brát se sympatickým nadhledem a článkům v tisku, které z ní dělaly doživotního invalidu, se srdečně zasmála. Teď se vrací k práci (minulý víkend točila nový klip), a tak mají falešní proroci utrum. Drž se, Lucie. :-)