Lucie Vondráčková ještě poměrně nedávno žila po boku Tomáše Plekance v Kanadě spokojeným rodinným životem, to se ale ze dne na den změnilo. Tomáš Plekanec odešel od rodiny a našel si novou partnerku. Vondráčková se musela odstěhovat do Česka a začít úplně od nuly. Proč ale odmítá po více než dvou letech hledat nového partnera?

Zatímco Tomáš Plekanec to s novou partnerkou Lucií Šafářovou vzal hopem a dnes spolu mají již roční dceru Leontýnku, Lucie Vondráčková se na nový vztah stále necítí.

Na otázku deníku Blesk, zda vůbec partnera hledá, odpověděla velmi rezolutně. „Ne, nevidím žádný vztah v blízké budoucnosti. Já nikoho nehledám, takže ne,“ bránila se zpěvačka.

Lucie argumentuje tím, že ačkoliv jí okolí neustále hledá nového partnera, pro ni ještě nepřišel ten správný čas.

„Mně je dobře, překvapuje mě, že mi pořád někdo někoho hledá. Myslím si, že člověk někdy potřebuje být sám. Zvlášť po dlouhodobém vztahu necítím, že bych měla jít hned do dalšího vztahu,“ řekla Lucie Vondráčková výše zmíněnému webu.

Ačkoliv od odchodu jejího manžela uběhly už více než dva roky, zpěvačka prý na randění stále není připravená.

Tomáš Plekanec má ale na věc evidentně jiný názor. Svou partnerku Lucii Šafářovou totiž nedávno požádal o ruku a plánuje druhou svatbu! Tak snad se časem poštěstí i Vondráčkové najít toho pravého, držíme palce!