Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov k oblíbené moderátorce a také k vánočním svátkům.

Od rodiny do práce

Bývá zvykem, že o vánočních svátcích mají službu, pokud to jde, svobodní a bezdětní, nebo ti, kteří mají už děti odrostlé. V případě Novy se tedy dalo čekat, že vánoční vysílání vyfasuje buď pár Ochotská a Dumbrovský, nebo dívčí dvojice Kloubková a Czadernová. Přesto Nova potvrdila, že na Štědrý večer i během dalších dvou vánočních svátků uvidíme Lucii Borhyovou a Reye Korantenga. Lucie má přitom doma ročního Lucase. Navíc by měla svátky strávit s přítelem Nikem, s nímž se nevídá zase tak často, protože tráví kvůli rodinné firmě hodně času na Krétě. Rey pak má ženu a dvě dcery – dvouletou Sofii a třináctiletou Vanessu. Nezasáhnou vánoční služby do jejich rodinného života?

Vztahy na dálku

Především v případě Lucie se stále spekuluje, jak to s jejím partnerským vztahem vlastně je. Zda jim to klape a je svatba na spadnutí, jak sama nedávno naznačil nebo zda spíš prožívají krizi... Vztahy na dálku totiž u nás zatím nejsou zcela standardní záležitostí a je všeobecně známo, že to s nimi bývá složité. Jejich pozitivum je v tom, že si partneři nemohou zevšednět a nemusejí řešit běžné problémy. Na druhou stranu jim může bez každodenního soužití a společných zážitků láska protéci skrz prsty a také se objevit někdo jiný, kdo je prostě blíž. Pokud jde o Lucii, zatím to vypadá, že si s Nikem užívají spíše těch pozitiv. Nezbývá než jim přát, aby nepřevážila zmíněná negativa. Každopádně vánoční služba Lucie Borhyové na to určitě mít vliv nebude – na Štědrý den si do televize odskočí jen na pár hodin odpoledne a na slavnostní večeři bude už doma...

Přeji jí i vám všem krásné Vánoce!