Kam mohu letět? Leťte do evropských metropolí

Nejčastější lety jsou nabízeny do Evropy. Víkend můžete strávit v Miláně, Benátkám, nebo Paříži za hubičku. V případě velkých slevových akcí letecký společností pak seženete letenku do Nice již za 140,- Kč! Odlety po celé Evropě bývají většinou z českých letišť. Pokud se navíc přihlásíte k odběru newsletteru, dozvíte se o slevových akcích jako první, což vám zajistí možnost si vybrat termín cesty, jaký se vám hodí a chytit mnohdy i ještě lepší ceny.

Výhodné tipy jsou často například do Itálie, na řecké ostrovy, ale i do Skandinávie. Cestování po Evropě je skvělou zkouškou před větším individuálním tripem třeba po Asii nebo Americe.

Poznejte celý svět

Pro větší odvážlivce nabízí levnocestování také letenky do vzdálenějších lokalit. Zajeďte si na nákupy do New Yorku již kolem 7000,- Kč. Ceny jsou opravdu lákavé a k cestování po světě již nepotřebujete mít vždy naditou peněženku. Na levnocestování vám vždy poradí, jak ušetřit co nejvíce a to ne na úkor kvality. Důležité je být ve správný čas, na správném místě. V praxi to znamená mít stále přehled o akcích, které probíhají. Do vzdálenějších měst jsou nejlevnější odlety povětšinou z okolních měst jako Vídeň, Berlín, nebo Norimberk.

Dovolená pod 5000,- Kč

Nabídek na dovolené pod tuto krásnou částku je spousta. Vždy se jedná o individuální turistiku, kdy rezervujete letenky u přepravce a hotel zvlášť. Využít můžete také služeb AirBnb pro oblíbené a levné ubytování u soukromníků. Na Levnocestování.cz není výjimkou vyjet si na týden na Maltu nebo Mallorcu pod tuto cenu. K nákladům je samozřejmě nutné připočítat náklady za stravu a jiné výdaje. Nicméně i tak se bude částka pohybovat velmi nízko a vaše zážitky vám zůstanou navždy.