Toužíte vyzkoušet nejnovější trendy ve vlasovém stylingu? Chcete krásný účes, stylingový produkt a k tomu ještě dobrý pocit, že jste udělali něco správného? Pak přijďte na HAIR FASHION NIGHT, akci, která oslavuje kadeřnickou profesi a krásu, jež vzniká pod rukama kadeřníků každý den. HAIR FASHION NIGHT se koná ve čtvrtek 22. června mezi 17:00 - 21:00 v Českém muzeu hudby v Praze.

Na 40 předních českých kadeřníků zde bude zájemce česat podle aktuálních světových vlasových trendů a zároveň radit, jak daného účesu dosáhnout jednoduše i doma. Těšit se můžete na doprovodný program - DJ, make-up stánek značky Lancome, fotokoutek a zajímavé vlasové show. Příspěvek činí 200 korun a celý výtěžek poputuje na Nadaci Terezy Maxové dětem. Kromě účesu a kadeřnických rad získáte také stylingový produkt od L´Oréal Professionnel. A co víc, k tomu všemu ještě i příjemný pocit, že jste udělali dobrý skutek. Těšíte se?

Pro klidný průběh a minimální zdržení je připravena registrace - hlásit na konkrétní čas se můžete na www.hfnight.cz. Na webu získáte také podrobnější informace, například seznam kadeřníků a salonů nebo program. Neváhejte a hlaste se, počet míst je omezený!

Kdy: 22. 6. 2017, 17:00 - 21:00

Kde: České muzeum hudby, Karmelitská 2/4, 118 00 Praha 1 Malá Strana

Registrace a více informací: WWW.HFNIGHT.CZ

O Nadaci TMD

Nadace Terezy Maxové dětem letos slaví 20 let podpory a pomoci opuštěným a znevýhodněným dětem. Šťastné dětství pro každé dítě, dětství v kruhu milující rodiny - vlastní, adoptivní či náhradní - je posláním a prioritou nadace. „Co pro nás rodina znamená? Mít se kam vracet a o koho se opřít. Nebýt na své radosti ani starosti sám. Těm, kterým život přichystal těžké situace - odloučení od rodiny, dětství v ústavu nebo rozpad bezpečného zázemí - chceme pomoci obrátit svůj osud lepším směrem. Proto podporujeme adopci, pěstounskou péči. Maminky v azylových domech podporujeme v motivaci vytvořit pro děti bezpečný nový domov. Rodinám v krizi pomáháme překonat těžké období a zůstat pohromadě. Děkujeme všem, kteří pomáhají rodinám úplným i neúplným dát svůj život do pořádku a najít novou radost z rodičovství. Více o detailech naší pomoci naleznete na www.nadaceterezymaxove.cz. “