Změna vizáže, nový účes a základy líčení jsou základem našich proměn. Nestačí ale jen bezeslova změnit, důležité je i poradit, naučit a změnu provést tak, aby se žena cítila svá a v pohodě. Pustili jsme proto znovu do spolupráce se studiem, které se na celkové proměny specializuje. Výsledek je tak dokonalý.

Na proměnách čtenářek s námi již podruhé spolupracuje studio ProBeauty, které se přímo specializuje na změnu image, pod vedením Moniky Romanowské. ProBeauty je tým zkušených odborníků na vzhled. Najdete zde kadeřnice, vizážistky, stylistky a fotografky. Hlavním cílem je najít v každé ženě to nejkrásnější a na tom postavit její zdravé sebevědomí. K navrhování nové image používá speciální postup (klíč), který je součástí jejich know-how. Tento klíč zaručuje, že nový účes, líčení a styl vám budou slušet a osvědčí se vám v běžném životě. O naše čtenářky se tak postará profesionální a proškolený kadeřnický tým a sama zakladatelka studia se postará o líčení a styling vybraných čtenářek.

Celá akce proběhne ve studiu ProBeauty v Praze na Vinohradech.

Cílem proměn není pouze udělat z "obyčejné" ženy na jeden den HVĚZDU, ale inspirovat ji, jak se má sama líčit, a poradit, který účes je tím pravým, a zbavit ji určitého pocitu méněcennosti. Líbí se nám, že dnem s proměnou děláme ženám radost a učíme je relaxovat a starat se o sebe. Mnoho žen to totiž v dnešní uspěchané době neumí.

Čtenářky, které proměnu podstoupí

Vzhledem ke komplexnosti celkové Proměny jsou čtenářky rozděleny do dvojic, aby se odbornice mohly všem věnovat na maximum.

První proměnu najdete na www.kafe.cz v pátek 1. července.