Krásná krajina v okolí, neporušená příroda, čerstvý vzduch – není to výborné místo pro lázně? Ještě k tomu přidejte výjimečnou péči o klienty, komfortní ubytování, výbornou kuchyni a navrch léčivou sílu zdejších vod a vyjdou vám Konstantinovy Lázně. Jejich tradice sahá na počátek 19. století.

V Konstantinových Lázních se bude cítit jako doma, zdejší personál velmi dbá na úzký vztah k hostům a na navození rodinné atmosféry.

  • Konstantinovy lázně jsou zaměřeny na léčbu nemocí oběhového systému, pomohou vám, pokud máte ischemickou srdeční chorobu, jste po infarktu myokardu, operacích srdce či vás trápí onemocnění tepen dolních končetin.
  • Léčba je v těchto lázních převážně založena na zdejším sirnatém pramenu pojmenovaném po význačném kardiologovi MUDr. B. Prusíkovi.

Hlavní léčebné procedury využívají minerální uhličité vody, zdejší prameny mají vůbec nejvyšší obsah volného oxidu uhličitého v celé České republice. Mezi místní léčebné metody patří například různé druhy koupelí (uhličitá, perličková, vířivá), mnoho druhů masáží, parafínové zábaly, oxygenoterapie, inhalace, rehabilitace a mnoho dalšího. Mimo klasické léčebné procedury můžete využít možnosti cyklotras v okolí nebo zkusit čím dál tím oblíbenější Nordic Walking, také se můžete zúčastnit mnoha koncertů i tanečních večerů.

V Konstantinových lázních můžete využít nespočet různých procedur a mnoho druhů pobytů od týdenní relaxace, prodloužených víkendů, až po speciálně zaměřené pobyty a samozřejmě komplexní lázeňskou péči hrazenou zdravotními pojišťovnami. Místní areál máte možnost využít i pro soukromé akce, firemní večírky, teambulding atd. Lázeňských domů je zde mnoho, vévodí jim Komplexní léčebný dům Prusík, kde sídlí hlavní balneo provoz i solná jeskyně.

V tomto předvánočním čase plného spěchu využijte zimních balíčků, se kterými si zde krásně odpočinete a načerpáte síly na shánění dárků či pečení cukroví. Co byste v tomto pošmourném chladném čase řekli třeba na Prohřívací balíček, obsahují relaxační masáž, prohřívací rašelinové zábaly a ještě další procedury? Můžete využít i možnosti adventního víkendového pobytu s vánočními trhy či týdenních adventních pobytů. V Konstantinových Lázních ale máte možnost zakoupit i dárkové poukazy pro vaše nejbližší, můžete vybírat ze široké nabídky nejrůznějších pobytů. Taktéž můžete využít mimořádné nabídky Wellness centra Konstantin, které v tomto čase také rozdává krásné dárky…

Více informací nalezne na webových stránkách www.konstantinovy.cz
V případě zájmu o dárkový poukaz kontaktujete recepci na tel. 374 615 512 nebo na emailu puk@konstantinovi.cz