Máte rádi dobré jídlo? Pak se připravte na lásku jako řemen. S BonyBony.cz můžete celé léto ochutnávat lahůdky světových kuchyní.

BonyBony.cz si pro vás připravily Gurmánskou cestu kolem světa. Ta vám přináší skvělou možnost poznat nové exotické chutě a kulinářské světové lahůdky. Dvakrát do týdne máte možnost nákupu speciálně vybraných menu za jedinečnou cenu v restauracích, jako jsou Kobe se skvělým uruguayským hovězím, Mlýnec s anglickým brunchem, Chorvatský Mlýn s jedinečným carpacciem z mořského ďasa a chobotnice a další zastupující kvalitní a vyšší gastronomii. Výše slev se pohybuje kolem 54 %!

Vycestujte s námi třeba do země, kde je tou největší kráskou oslňující Geisha. Čeká vás 26 vybraných kousků sushi, špízy z kuřecích stehýnek a báječný smažený banán v sushi restauraci Sakura. Dokonalou společnost dolaďuje speciálně vybrané víno k sushi. Sushi je trend, který vládne celému světe. Tak podlehněte taky!

Pokud ale preferujete klasičtější menu, i pro vás tu máme skvělý tip. Ochutnejte s námi rakouskou klasiku v restauraci Kočár z Vídně - řízek z telecího masa, vývar s celestýnskými nudlemi a játrovými knedlíčky a palačinku s povidly a mákem.

Tento týden máte nově možnost zakoupit balkánskou kuchyni v Park restaurant & café. Čevapčiči, pleskavica, kuřecí prsíčka na špízu ve slanině, vepřová panenka v pršutu s hříbky - celkem 1 kg masa té nejlepší kvality. Nechte se zmámit světovými vůněmi na www.gurman.bonybony.cz!