Diskutujte: Co byste svému partnerovi odpověděla, kdyby vám svěřil, že ho swingers párty láká?

Mohlo by vás také zajímat: Sex se dvěma muži - jak na to? nebo Sex ve třech

„K první myšlence na návštěvu swingers párty mě přivedl můj bývalý přítel. Nejdřív jsem ji striktně odmítala, ale pak mě to začalo lákat. Dříve než jsme se tam dostali, náš vztah skončil. Teď mám nového přítele a kupodivu ani on nic nenamítal proti. Překvapilo mě, že se nejednalo o „levné místo“, ale příjemný prostor s odděleným barem a několika místnosti. Na začátku jsem se posilnila drinkem, věděla jsem, že bez toho bych se asi nedokázala úplně uvolnit. Potom jsme s partnerem vešli do jedné místnosti a musím říct, že milující se páry mě opravdu vzrušovaly, a začali se oddávat hrátkám. Takový sex jsem nikdy nezažila,“ svěřuje se pětatřicetiletá čtenářka Katka. A jak jste na tom vy?

Hledejte jen ty „ověřené“

Swingování, česky v podstatě výměna partnerů, nemá nic společného s gruppensexem nebo nestoudnými hrátkami na veřejnosti. Tomu, že se obecně ve společnosti přemýšlí o swingres párty jako o hotové sodomě, se nemůžeme divit. Jen si zkuste do vyhledavače na internetu zadat tato dvě slova a najdete většinou odkazy na různá natáčení porno filmů, často zaměňované právě s touto sexuální libůstkou. Po akcích, na které chcete s přítelem vyrazit, musíte pátrat více do hloubky, nechat si poradit od známých nebo na internetových diskuzích, kterých najdete také spoustu. A uvidíte, že objevíte místo, které se vám zalíbí. Pokud tedy máte právě tyto tajné touhy.

Pod přísným dohledem

Ačkoli jsou některá klišé zakořeněná hluboko v našich myslích, a o swingers to platí dvojnásob, nečekejte hromadu souložících těl bez ochrany. Takové párty mají velmi přísná pravidla, která je nutné dodržovat. Na většině míst jsou oddělené místnosti sbližování od baru, u kterého si s partnerem můžete povídat nebo vypít pár drinků. Na swingers se také nechodí „bez“. Ženy si mohou dovolit svůdné prádlo, ale od obsluhy většinou dostanete také ručník nebo prostěradlo, kterým se můžete zakrýt. Nenajdete zde ani sexuální pomůcky, dopřát si můžete orální sex i soulož mezi heterosexuálními páry. Voyaerům také pšenka nepokvete – není žádoucí, aby muži nad souložícími páry onanovali. Swingers se mohou zúčastnit samotné ženy a nebo páry. A rozhodně nejde jen o to, abyste si vyměnili s někým partnery – můžete se milovat jen spolu, možná vás totiž vzrušuje, že se na vás dívají ostatní milující se páry.

Kafe.cz říká:

  • Nikdo vás nebude nutit zapojovat se do sexuálních hrátek, pokud nebudete chtít. V místě, kde se akce odehrává, jsou často vyhrazené místnosti, ve kterých se milování můžete oddávat. A do těch rozhodně nemusíte vstoupit. Takže sex ani neuvidíte. V některých podnicích se také dočkáte místnosti pro nováčky, jen pro ženy, nebo také místnosti, která je vyhrazena různým praktikám.

Kdy se na swingers rozhodně nevydávat:

  • pokud se cítíte frustrovaná sexuálně a současný partner vás nedokáže uspokojit, pohled na vás „užívající si“ by vašemu vztahu rozhodně nepomohl
  • máte-li krizi ve vztahu
  • pokud si není jeden z vás 100% jistý
  • měli jste dříve ve vztahu problém se žárlivostí – to, že se dlouho neprojevila, neznamená, že sex s někým jiným ji nemusí zase probudit
  • rozhodně do takového sexu nezapojujte své známé – nikdy se to nevyplatí, a navíc tím můžete zničit dlouholeté přátelství

Nebojte se odmítnout

Do takové akce jdete většinou v páru, a proto svádíte jako pár další pár – alespoň ve většině případů. Pokud by se vám zdál někdo nesympatický, klidně ho odmítněte. A nebojte se toho. Swingers není o tom vydržet to, ale užít si to do sytosti. Vhodné je domluvit si partnerem signály, kterými si dáte najevo, že něco není podle vašich představ a že už se necítíte tak dobře jako na začátku. Vždycky je to o domluvě a radosti z pobytu.

Kafe.cz zjistilo:

  • Máte pocit, že takové akce baví jen mladé páry? Možná byste se divili. Na swingers chodí i postarší páry, které mají už něco za sebou a chtějí oživit svůj sexuální život a touhu. Pokud by vám nebylo příjemné setkávat se s těmi staršími, vybírejte takové swingers, na kterých se objevují jen ti mladí. I takových na webu najdete spoustu.

((bean:1:4))