K dostání je od 7. prosince 2021 na e-shopu vermibydara.com a v sítích parfumérií FANN v Česku a na Slovensku.

Mít vlastní parfém jako zpěvačka je dnes už skoro povinnost. Na ten „MŮJ“ jsem vás ale nechala čekat pořádně dlouho, vím. Nápadů a možností jak, kde, s kým a pod jakou značkou bylo za celou moji kariéru hromadu. Já jsem ale vždy věděla, že pokud k tomu jednou dojde, musí to být moje „se všem všudy“! Jedna věc je být tváří vůně, ale mít SVŮJ parfém má úplně jiné zadání i příběh. Ten můj se jmenuje L'AURA. Spojení toho nejkrásnějšího a v mých pocitech nejvýznamnějšího. Slovní hříčka, ve které naleznete Lauru i Auru. To, co ji tvoří, to, co obklopuje každou, každého z nás. Naše energie, světlo, náš příběh… A v něm hraje hlavní roli vůně. Moje L'AURA vypráví příběh její duše. Její vůně, stejně jako duše každé z nás není jednoduchá. A proto není ani můj parfém všední, hravě květinový, jako by možná mnozí čekali ... Je určen ženám, které se nebojí být náročnější, možná občas komplikované, ale za každou cenu "své"! Prostě osobnosti. Protože každá z nás je přece na nebi někoho hvězdou…“ okomentovala vznik vůně její stvořitelka Dara Rolins.

První krůčky vzniku vedly počátkem loňského roku do Paříže, do nejprestižnějších parfumářských laboratoří, kde pod její taktovkou začaly vznikat první tóny této vůně. Z komplexního a dlouhého procesu se narodila L’AURA. Ta v sobě nese unikátní niche složky té nejlepší kvality uspořádané do 33% koncentrace parfémového extraktu.

Základ tvoří kůže, šedá minerální ambra, ale třeba i maltóza a hořkosladký karamel dodávající vůni sváteční nádech. Nedílnou součástí je pak kosatec, který prochází samotným srdcem parfému v podobně hlízy, až do hlavy parfému v podobě květu samotného. Kosatec se v parfumářství řadí mezi jedny z nejdražších a nejunikátnějších ingrediencí, a zde tudíž nemohl chybět. Kořen kosatce dodává jemnou pudrovou vůni a zároveň originální zemitou vlhkou vůni vyjadřující spojení s přírodou, deštěm a zemí pro maximální intenzitu. Cílem propojení všech ingrediencí bylo vytvořit vůni, kterás vámi splyne a vytvoří TU vaši auru kolem vás. Bude výrazná, krásná, ale rovněž vás bude jemně doprovázet po celý den.

Vizuálního zpracování se zhostil sám Pasta Oner, který navrhl jak originální ilustraci flakonu, tak i dárkové krabičky. Ilustrace vyjadřuje jemnost a energii aury, která je všude kolem nás. „Dara je legenda československého showbyznysu, a proto nebylo těžké se rozhodovat o spolupráci. VERMI by Dara je silný “love brand”, kterému věřím. Designem jsem se snažil vyjádřit jemnost, a zároveň sílu a energii žen, která lidskou společnost provází už věky…“, dodává ke své tvorbě Pasta Oner.

Naprosto originálního zpracování kampaně se pak ujala fotografka Anna Mrázek Kovačič, která společně se scénografem Markem Cpinem vytvořila iluzi dokonalé pohádky.

Už když jsem přemýšlela, kdo by měl fotit vizuál k mé L‘AUŘE, volba byla jasná. Anka Kovačič. Je jednou z prvních fashion fotografek, se kterými jsem kdy fotila. Navíc byla autorkou coveru i jednoho z mých alb, známe se leta a já stejně tak dlouho obdivuji její konstantní úroveň a kvalitu. Věděla jsem, že do L‘AURY vdechne život. Její ženská energie ve spojení se scénografií Marka Cpina mě přenesla do země zaslíbené! Atmosféra, která díky celému, velmi kreativnímu týmu, probíhala na place, se tak dokonale přenesla i do fotografie. Mám obrovskou radost, že můj PRVNÍ parfém získal díky všem zúčastněným přesně tuto podobu“, dodává Dara.

L’AURA VERMI by Dara EDP 100 ml za 2 300 Kč k dostání na vermibydara.com a exkluzivně v síti FAnn parfumérií v ČR a SR.