Kurz vaření
Kdy: v pátek 20. 10. 2017 od 16 do 20 hodin
Kde: Chefparade Studio Holešovice, Bubenské nábř. 306/1, Praha 6
Cena: pro čtenáře Gurmetu 1490 Kč
Jak se přihlásit: www.igurmet.cz/kurzy
Naučíte se:
- Kolbásu chorizo s cibulkami vařenou ve víně
- Bramborovo-mozzarellové krokety
- Paellu s kuřecím masem, krevetami a slávkami
- Conejo escabechado - nakládaného králíka na divoko se zeleninou, česnekem a bylinkami
- Patatas bravas - brambory v pikantní omáčce
- Flan caramel - tradiční španělský dezert
Každý účastník kurzu dostane kvalitní zástěru s logem Gurmet v hodnotě 449 Kč (vyrobenou ve Francii) a kurz lze i darovat - na www.igurmet.cz/kurzy je ke stažení dárkový certifikát.
KURZ POŘÁDÁME VE SPOLUPRÁCI A ZA PODPORY ŠKOLY VAŘENÍ CHEFPARADE, která přináší lidem do života radost z dobrého jídla, výjimečné zážitky a příjemně strávený čas.