Možná se budete divit, co všechno se dá zkoumat – třeba i to, že když žena dopne starší kalhoty, je to pro ni větší zážitek než orgasmus a lepší než sex…

Proč se hodně líbat

Líbáte se ráda? Tak to vás možná bude zajímat, že podle německých vědců člověk průměrně prolíbá 76 dnů za život. Jsou ovšem extrémy, které se líbají mnohem více – těm tahle kratochvíle zabere 5,5 měsíce jejich života.

Vtip KAFE.cz: Zábavná stupnice líbání

Líbá jako... (deset bodů je maximum)

  1. Mokrý hadr – Takový francouzský polibek je dobrý leda tak na zadušení.
  2. Kapr – Je to studený slizký polibek, po kterém se cítíte upatlaná.
  3. Opilec na večírku – Střízlivá žena si ho odpustí, ale občas prostě alkohol udělá divy.
  4. Brežněv – Polibek typu kapr, jen je toho třikrát tolik.
  5. Manžel – Přesně ví, co chcete, ale dost často to fláká.
  6. Zajíček – Techniku ještě vůbec nezvládá, ale dohání to snaživostí.
  7. Alžírská káva – Polibek černý jako noc a sladký jako hřích.
  8. Věrný pes – Je to vášnivý a vlhký polibek plný neomezené lásky a důvěry.
  9. Brad Pitt – Dokonale se vám přizpůsobí. Ať už budete chtít romantické líbání nebo rafinované metody jako z Dannyho parťáků.
  10. Bůh – Takové líbání prostě zažijete jen jednou za život.

Tip KAFE.cz

Film Líbáš jako Bůh: S humorem, laskavou ironií a pochopením vypráví Marie Poledňáková příběh, který mohl prožít kdokoliv z nás.

Proč nemít staršího chlapa

Máte podstatně staršího muže a chcete s ním otěhotnět? Američtí vědci to nedoporučují. Pokud je muži čtyřicet let a více, hrozí vám až o šedesát procent vyšší riziko, že potratíte. Naopak téměř bez rizika je prý těhotenství, kdy je vašemu vyvolenému do třiceti let. Díky bohu si příroda občas myslí něco jiného a vaše dítě bude zdravé, i když otci bude třeba šedesát...

Vtip KAFE.cz

Víte, proč se o svatební noci starého muže a mladé dívky ozývá z jejich ložnice hlasitý cvrkot?
Protože jí běží na plný výkon vibrátor a jemu plicní ventilátor.

Proč nenosit černou barvu

Přední britští módní návrháři včetně Stelly McCartney se nechali slyšet, že ženy by to neměly přehánět s nošením černé barvy. Ano, černá je sice stálice na módním nebi a ženy ji mají rády, jenže... Tato barva prý způsobuje to, že obličej vypadá starší. Černá zvýrazňuje vrásky – čím starší žena, tím horší výsledek. Budete-li tedy chtít zapůsobit na nového muže, oblékněte se raději do bílé.

Proč to nepřehánět s kariérou

Přistihnete se občas při drobné závisti vůči úspěšnějším ženám? Nemáte vůbec proč. Podle britského průzkumu ženy ve vysokých funkcích vypijí dvakrát více alkoholu než ty s nižší funkcí a menším platem. Víc než radost z pracovního úspěchu se na ženách podepisuje každodenní stres z těžké práce. A to se projevuje mimo jiné na jejich partnerském vztahu.

Proč se opravdu pořádně rozčílit

Protože jeden chytrák, konkrétně americký profesor John Rushton, přišel s teorií, že muži jsou od přírody inteligentnější než ženy, které se je zoufale snaží dohnat. Opírá se o vlastní studii mezi studenty ve věku mezi sedmnácti a osmnácti lety. Z jejich testů usoudil, že takhle mladí muži jsou téměř o čtyři IQ body chytřejší než dívky. Jenže... Studie vytvořené už před sto lety – a stovky jejich následovnic – přitom jasně prokázaly, že muži i ženy jsou v průměru stejně inteligentní. Jen ženy mají vyšší verbální inteligenci a muži zase matematickou, ale v součtu celkové inteligence žádný rozdíl není.

Zajímavost KAFE.cz: Za IQ může výchova

Podle jiné, tentokráte norské studie, jsou prvorozené děti chytřejší v průměru o 2,3 IQ bodů než jejich mladší bráškové a sestřičky. Jenže záleží hlavně na výchově, kolika bodů nakonec dítě dosáhne...

Proč upřednostnit kalhoty před sukní

Jedna britská studie říká, že dopnout staré kalhoty je pro ženu větší zážitek než prožít pořádný orgasmus. Tento důkaz trvající štíhlosti je prý pro ženy mnohem důležitější než kvalitní sex.

A jak jste na tom vy?