Získejte mnohem víc než jen tablet! LenovoMiix 3 8 je kompaktní tablet se čtyřjádrovým procesorem. Pořídit si ho můžete jen za 3 499 Kč, a to včetně systému Windows 8.1. LenovoMiix 3 8 navíc obsahuje balík služeb Office 365 na jeden rok a vyhledávač Bing Smart Search, který zajišťuje rychlejší práci a zábavné brouzdání po internetu. Vychutnejte si hudbu na dosah ruky, snadné zobrazení a procházení obrázků z webových stránek.

LenovoMiix 3 8 je skvělý pro rodiče, kteří potřebují chvíli pracovat, i pro děti, které se chtějí zabavit při dlouhé chvíli. Naplno ho oceníte při cestování i na dovolené, je nesrovnatelně lehčí a praktičtější než notebook. Má baterii s výdrží až pět hodin, takže se u něho může vystřídat celá rodina. Špičkové hliníkové tělo tvoří elegantní i odolnou schránku a tablet má také integrované webkamery.

Jak vyhrát pro svou rodinu zájezd do Legolandu?

Vyplňte na soutěžním webu tipovací otázku. Soutěž probíhá od 11. 5. do 5. 7. 2015 ve třech kolech. Celkem se hraje o 3× rodinný zájezd pro 4 osoby do LEGOLAND Deutschland, 3× rodinné vstupné na LEGO® KidsFest a 100× stavebnici LEGO®. Soutěžte na webu www.tabletzavizo.cz.

LEGOLAND Deutschland je velký zábavní park, kde můžete strávit den plný legrace a adrenalinu. Je rozdělen do tematických celků a neustále se inovuje v souvislosti s novými stavebnicemi.

Vyhrajte také lístky na festival LEGO® KidsFestPraha, který proběhne 13. 6. – 28. 6. 2015. Čeká vás více než 7 miliónů kostek LEGO® ke stavění, jedinečné autorské práce stavitelů uměleckých děl z LEGO® kostek, unikátní stavby od členů LEGO®fan klubů ze střední a východní Evropy a mnoho dalšího.

Získejte jedinečnou možnost stáhnout si zdarma TV seriály s LEGO® hrdiny. Stačí zadat na soutěžním webu kód, který naleznete v balení tabletu. Vaše ratolesti tak budou mít své oblíbené hrdiny z řady LEGO® Friends, Ninjago a Chima na dosah ruky.