Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes tu mám jeden návrh pro znesvářené kuchaře.

Po klidu zbraní přišel útok Pohlreicha

Pohlreich nemá Babicu rád už od počátku. Párkrát o něm řekl, že vaří blafy a ještě má tu drzost učit je diváky, ale pak se stáhl. V žádném rozhovoru se už nechtěl k Babicovi a jeho Dobrotám vyjadřovat a nenechal se přemluvit k žádnému špičkování. V minulém díle svého pořadu Ano, šéfe! ale zase zaútočil – začal před kamerou Babicu výborně parodovat: „Když nemáte citron, dejte tam limetku. Když nemáte limetku, dejte tam cibuli. A když nemáte cibuli, dejte tam sójovku!“ Co ho to popadlo? Šušká se (ať mi pan Pohlreich promine, i v televizi to tak trochu vypadalo), že si na natáčení v Krkonoších cvakl nějakou tu štamprličku, a to ho rozparádilo. Válka se rozhořela...

Umírněný Babica

Moudřejší ustoupí, říká se. V tomto sporu se jeví tím moudřejším Babica, který se zatím nenechal vyprovokovat k hrubým urážkám druhé strany. Pokud tedy nepočítáme, že o Pohlreichovi řekl, že je lysohlávka a řve jako pavián. Babica je totiž pevný v kramflecích. I když možná opravdu jako kuchař nestojí za moc, jeho pořad má pořád velmi dobrou sledovanost a především divačky ho milují.

Pohlreich vs. Babica - kdo vyhraje?

Jako každá válka, i tahle kuchařská, by měla mít svůj konec a svého vítěze. Možná by stálo za to uspořádat souboj, kdy by Pohlreich a Babica vařili zároveň. Babica by musel dokázat, že umí uvařit i pro snoby, jak nazývá Pohlreichovu kuchyni, a Pohlreich, že si poradí s běžným vařením, kde třeba někdy chybí potřebné suroviny. Jedno jídlo by pak vařili stejné a porota z nezávislých odborníků by nakonec rozhodla, kdo je lepší. A bylo by hned jasno! Co si o tom myslíte vy?