Mohlo by vás také zajímat: Třeskuté mrazy - Jak zachránit svoje vlasy? nebo Jak probíhá prodlužování vlasů

Ochrana před mrazem

Mráz naše vlasy vysušuje, ty se pak stávají křehkými a snadno se lámou. Speciální kosmetika jim dodá potřebnou hydrataci i ochranu.

Kafe.cz doporučuje:

Zimní ochranný šampón HairX

Hydratační šampón s komplexem NutriProteX usnadní zimní péči o vlasy. Složení s hydrolyzovanými pšeničnými proteiny chrání slabá místa a navzdory mrazu uchovává vlasy krásně hladké a zdravé. 250 ml

cena: 119 Kč

www.oriflame.com

Zimní ochranný nesmývací sprej HairX

Pro extra ochranu před zimním počasím nasprejujte pár obláčků zimní péče s komplexem NutriProteX na mokré nebo suché čisté vlasy. Složení vytváří na vlasech ochrannou hydratační vrstvičku, redukuje statickou elektřinu a zanechává vlasy hedvábně jemné a vyživené. 150 ml

cena: 139 Kč

www.oriflame.com

Zimní ochranný kondicionér HairX

Hydratační kondicionér s komplexem NutriProteX účinně chrání vlasy před zimním chladem. Zanechává vlasy vyživené, zvláčněné a v bezpečí. Zároveň posiluje jejich lesk a zmírňuje statickou elektřinu. 250 ml

cena: 119 Kč

www.oriflame.com

Zabraňte krepatění

Působením vlhka a střídáním teplot při přechodech z vnitřních prostor ven naše vlasy neposlušně poletují okolo tváře a mají sklony ke krepatění. Pomoci mohou speciální uhlazující přípravky.

Kafe.cz doporučuje:

Syoss 4 Day Straight narovnávací sprej 150 ml

Pro viditelně rovnější vlasy až na čtyři dny, nebo do dalšího umytí. Vlasy nezatěžuje a brání jejijch krepatění.

Sprej nastříkejte na suché vlasy před použitím žehličky nebo před fénováním.

cena: 149 Kč

www.syoss.cz

Zatočte s lupy

V zimě máme s lupy více starostí a může za to mimo jiné i nošení čepic. Pořiďte si proto speciální šampon, který jejich vzniku zamezí.

Kafe.cz doporučuje:

Šampon Apple Fresh značky Head&Shoulders

  • Zanechává vlasy s pocitem lehkosti, hebké a až 100% bez lupů.
  • Obsahuje výtažky z jablek pro ještě větší nadšení.
  • Tento šampon obsahuje směs svěžích vůní jablek, myje důkladně vaše vlasy do hloubky i pokožku hlavy.
  • Je obzvláště účinný na mastné vlasy, které zanechává s pocitem lehkosti, svěžesti a až 100% bez lupů s energickou vůní jablek.

Kondicioner Apple Fresh značky Head&Shoulders

  • Určen zejména na mastné vlasy.
  • Vlasy vyživuje a zanechává je svěží a bez lupů.
  • Zanechává vlasy snadno upravitelné.

Tato sada šamponu a kondicioneru s obsahem pyrithionu zinku a výtažky z jablek vám zajistí až 100% svěží vlasy bez lupů.

Výživa & hydratace

Masku na vlasy používejte v zimním období minimálně 1x týdně. V ideálním případě ji nechejte působit 20 minut pod igelitem, který překryjte nahřátým ručníkem.

Kafe.cz doporučuje:

Vlasová maska - černé bahno 250 ml

Vlasová maska s černým bahnem z Mrtvého moře je určena pro speciální péči o vlasy a vlasovou pokožku. Bahno z Mrtvého moře obsahuje mimořádně kvalitní minerály a stopové prvky, které regenerují buněčnou strukturu pokožky, vyživují ji, hydratují a zjemňují. Bahenní maska obsahuje základní složky pro stimulaci vlasového růstu, vitaminy A, B, E a železo. Maska obnovuje vlasovou strukturu, vlasy posiluje, zklidňuje pokožku, vlasy i pokožku nevysušuje. Vlasy po aplikaci vypadají zdravě, jsou lesklé, příjemné a hladké na dotek. Dermatologicky testováno a schváleno.

Návod k použití: Naneste dostatečné množství masky na umyté vlasy a nechte působit minimálně 20 minut. Poté opláchněte vlažnou vodou a již nepoužívejte žádné další přípravky. Bahenní masku používejte 1-2x týdně.

cena: 225 Kč

Sea of spa

Maska na vlasy s karité a lněným olejem Erboristica

Maska na vlasy řady Erboristica značky Athena´s vyživuje do hloubky, regeneruje a chrání všechny typy vlasů. Díky vysokému obsahu lněného oleje a bambuckého másla nabízí intenzivní péči suchým a namáhaným vlasům. Lněný olej zesiluje a obnovuje vlasy poškozené barvením či trvalou, dodává vlasům objem a lesk a usnadňuje rozčesávání. Bambucké máslo oživuje suché a poškozené vlasy. Speciální formule chrání vlasový keratin, brání krepatění vlasů, napravuje účinky volných radikálů vznikajících působením znečistěného ovzduší.
Způsob použití: po umytí šamponem naneste na vlhké vlasy, nechte působit 10 minut a opláchněte.

cena: 235 Kč

www.erbario.cz

Barevná ochrana

Pokud jste zvyklá barvit si vlasy sama, sáhněte nyní po šetrných barvách s šetřícími složkami.

Kafe.cz doporučuje:

Syoss Professional performance - permanent coloration

Dlouhotrvající barva profesionální kvality - vyvinuta a testována kadeřníky - s vysoce účinnou recepturou a profesionální péčí s PRO-CELLIUM KERATINEM.

Schwarzkopf Perfect Mousse - floam lightener

Dlouhotrvající pěnový zesvětlovač s intenzivním leskem pro dlouhodobě stálou blond barvu. Zesvětlí vaše vlasy až o 6 odstínů. Pečující balzám se složkami nezbytnými pro zářivý lesk a hebké vlasy.

Okamžitá vzpruha pro mastící se vlasy

Někdy prostě není možné umýt si vlasy, pro tyto případy dnes existují sofistikovaní pomocníci.

Kafe.cz doporučuje:

Suchý šampon Schauma Cotton Fresh

Pokud jste majitelkou rychle se mastících vlasů, která jsou už druhý den po umytí zplihlé, je tenhle přípravek přesně pro vás. Suchý šampon Schauma nemá nic společného s práškovým přípravkem z doby minulé, snadno se aplikuje, příjemně voní a dodá vlasům svěžest až na 24 hodin.

cena: cca 90 Kč