Určitě jste to už zažila: Začínáte se balit na dovolenou, oblečení je srovnané, ale s kosmetikou si nevíte rady. Často se vám tak stane, že máte šampon na vlasy, ale chybí vám oblíbené mýdlo. Máme pro vás tipy, které vám usnadní balení toho nejdůležitějšího. A co víc, někdy také ve zmenšené cestovní verzi, která nezabere tolik místa.

Cestovní sada kosmetiky

Crabtree & Evelyn, 490 Kč

  • V balení pro ženy najdete ve zmenšené cestovní verzi třeba luxusní toaletní mýdlo, hydratační tělovou emulzi, tělové mléko, šampon na vlasy a kondicionér či nezbytný krém na ruce. Stejně tak můžete i svému drahému pořídit taštičku pro muže. Na výběr máte z několika oblíbených vůní.

SUN Superbronze SPF 15

Sprej na opalování s bio-urychlovačem opálení pro okamžitý účinek, Altermed, 299 Kč

  • Zdravé opálení na dovolené získáte snadněji a létem pak projdete s úsměvem a zdravou pokožkou. Sprej obsahuje vitamin E pro ochranu DNA buněk a proti předčasnému stárnutí kůže. Má příjemnou jemnou letní vůni a snadno se aplikuje díky spreji. A to se hodí zvláště na písečných plážích.

Přírodní bylinný balzám po opalování Dermorevital

Herbamedicus, cestovní menší balení 50 ml, 188 Kč

  • Gelový balzám obsahuje kombinaci extraktů z 23 bylin a účinné aktivní látky získané z hlívy ústřičné a japonských hub shi-take. Tato směs velmi dobře revitalizuje pokožku po opalování, napomáhá s problémy s depigmentací a je také vhodná pro regeneraci jizev po drobných poraněních. Má příjemnou vůni, není mastný, nelepí a dobře se vstřebává.

Tělová kosmetika Watson

Řada mango a papája, Marionnaud, 545 Kč

  • Jedete k moři a máte chuť vonět exoticky? Pak zkuste osvěžující kosmetiku s vůní tropického ovoce, s mandlemi, středomořských oliv nebo aloe vera. Řada Watson vám na cestách zajistí kompletní péči o tělo – od sprchového gelu, peelingu až po tělová mléka či krémy na ruce. Kosmetický balíček je uzpůsoben potřebám každodenní péče o pokožku celého těla. Kombinace exotického ovoce nás přiblíží do sluncem provoněných dálek. Směsice regeneračních vitaminů A a C se postará o hebkost pokožky a lahodná energizující vůně potěší naše smysly. Produkty lze zakoupit také jednotlivě.

Jojobový regenerační olej

Monet CPK BIO, Nobilis Tilia, 200 ml, 249 Kč

  • Na pláži a zvláště po opalování je potřeba pečovat o pleť obličeje intenzivněji. Sluneční paprsky totiž mohou způsobit předčasné stárnutí, vrásky, pigmentové skvrny a nebo nepěknou vyrážku v podobě červených pupínků. Regenerační olej je vhodný pro ženy v každém věku, obsahuje výtažky ze skvalenu a výživné oleje z jojoby a šípku, které pleť vyživují, omlazují a hydratují. Má antioxidační účinky, díky vůni afrodiziak neroli a jasmínu má také povznášející a zklidňující účinky.

KAFE.cz zjistilo

Pleťový krém za 5 liber se díky vévodkyni z Cambridge stane prodejním hitem

Zdá se, že za svůj zářivý vzhled vděčí Kate Middleton překvapivě levnému pleťovému krému, který se dá koupit i u nás. Tajemstvím krásy této 29leté dámy je totiž zvláčňující krém NIVEA za 5,10 liber (cca 140 Kč), při jehož koupi byla spatřena minulý týden. Náhodný kolemjdoucí si všiml, jak vévodkyně vchází do oblíbené prodejny drogerie Boots na King´s Road v Chelsea v západním Londýně a kupuje si Zvláčňující denní krém NIVEA Visage Pure and Natural. Díky této události se po tomto zvláčňujícím krému v obchodech zcela jistě okamžitě zapráší, neboť řady fanoušků této mladé královské krásky touží odhalit a napodobit její kouzlo. Pokud se tedy chcete cítit v létě jako krásná Kate, možná můžete zkusit přibalit i tento krém...