Své stránky věnuje Denisa variabilním šperkům, především však korálkům Branelli, které představuje takto: „Jsou to nádherné šperky, které vám dovolí ukázat vaši výjimečnost. Každý šperk, který s jejich pomocí stvoříte, je originál a vypovídá o vás. Ať už vás čeká životní milník – svatba, miminko, nebo třeba jen milujete zvířata, čtení, cestování, každá událost či záliba může být vyobrazena na vašem náramku. Skleněné varianty všech barev pak vybízí k dokonalému sladění s vaším každodenním outfitem.“

Elektronický obchod www.koralkybranelli.cz jednoduše a přehledně prezentuje širokou nabídku variabilních šperků Branelli. Ta se člení do 4 hlavních kategorií, mezi kterými najdete kromě korálků Branelli také Patent your style - nový druh variabilních šperků, které v obchodě Denisa nabízí. V menu e-shopu nechybí sekce s novinkami, zákaznice tak nepropásnou nic nového z rostoucího sortimentu. Mnohé zákaznice se sem pak rády vrací také na základě newsletterů, k jejichž odběru se lze v e-shopu snadno přihlásit a které slečna Denisa pravidelně rozesílá.

„Eshop od eStránek je opravdu skvělý, snadno ovladatelný, dobře upravitelný a i přes nízkou cenu (ve srovnání s konkurencí) nabízí opravdu mnoho funkcí. Jsem moc spokojená, vždy, když si s něčím nevím rady, ozvu se na Facebook nebo rovnou píši panu Kubíčkovi, který mi vždy ochotně a rychle pomůže. Děkuji za profesionální přístup, hlavně ze začátku mého podnikání mi velice pomohl!“ říká o systému e-shopů Denisa.



Obchod slečnu Denisu, dle jejích slov, živí a tato práce ji velice baví: „Setkávám se s mnoha úžasnými lidmi, i když většinou jen virtuálně. Pracuji tam, kde to mám nejradši, a v době, kdy na to mám chuť, což je nejčastěji v noci. Navíc stále pracuji s opravdu krásnými šperky - které ženě by se to nelíbilo?

A mladá podnikatelka dodává: „Mezi hlavní přednosti mého obchodu patří nejspíše velmi široký sortiment výjimečných korálků, nekupuji totiž korálky ve stylu co nejvíce kusů za co nejméně peněz, ty totiž mnohdy nejsou tak hezké. Naopak pečlivě každý druh vybírám. Nejprve korálky kupuji v nákladu 5-20 ks (skleněné většinou po 5 ks a kovové po 20 ks) a až když se korálek uchytí, objednám ho znova. Najdete tak u mě korálky, které jiné e-shopy vůbec nenabízí, protože jsou pro ně ‚drahé‘ na pořízení v nákladu stovek kusů. I přes mé složitější a pracnější vybírání korálků sortiment neustále rozšiřuji, protože krásných korálků prostě nikdy není dost!“

„Další z hlavních předností mého e-shopu je určitě můj přístup k podnikání, myslím si, že nic není nemožné - snažím se svým zákazníkům vyjít maximálně vstříc. Občas se mi stává, že jsou lidé až překvapeni mým jednáním s nimi a píšou mi, že by podobný přístup uvítali i u dalších obchodníků. Takové e-maily mě těší ze všech nejvíce, ukazují, myslím, že dělám svou práci opravdu dobře,“ vysvětluje Denisa.

Slečna Denisa neustále na svých stránkách pracuje, přidává nové funkce, a tak reaguje na poptávku od svých návštěvníků a zákazníků. Vytvořila velice poutavý obchod, který dokonce získal v roce 2014 certifikát Ověřeno zákazníky od portálu Heureka.cz, kde má mnoho pozitivních reakcí svých zákazníků. Denisu a její Korálky Branelli najdete rovněž na Facebooku, kde Denisa se svými více jak 2 tisíci fanoušky sdílí novinky ze světa jejích korálků a pořádá zde také různé slevové akce.

Denisa už svůj e-shop má a zdá se, že se stal jejím koníčkem. S eStránkami můžete mít svůj e-shop i vy! Nebojte se, začněte podnikat...