Všechny přihlášky, zaslané na základě nedávno zveřejněné výzvy, posoudil plastický chirurg MUDr. Libor Kment a vybral pět finalistek. A pak už to bylo jen a jen na vás. V anketě, která probíhala do půlnoci 7. března 2011, se objevilo celkem 3 097 hlasů. S neuvěřitelně těsným rozdílem 11 hlasů (získala celkem 1 538 hlasů) nakonec zvítězila čtyřiačtyřicetiletá Dana z Bratislavy, která tak bude mít nárok na odstranění "dvojité brady" na pražské klinice plastické chirurgie Esthé. Z té KAFE.cz přinese reportáž.

Výherkyně

Ostatní soutěžící

O Klinice plastické chirurgie ESTHÉ, kde bude zákrok proveden

Klinika ESTHÉ patří k nejvyhledávanějším pracovištím estetické medicíny u nás. Svědčí o tom desetitisíce spokojených pacientů, kteří za dobu více než 12 let její existence (klinika byla otevřena v roce 1997) podstoupili některý z kosmetických léčebných zákroků.

Klinika ESTHÉ má v českých podmínkách také bezkonkurenční postavení z hlediska vybavení a komplexnosti poskytovaných odborných služeb v rámci estetické medicíny, což je dáno úzkou spoluprací mezi oběma samostatnými pracovišti kliniky - plastickou chirurgií a laserovým centrem.

Stále velký zájem široké veřejnosti o poskytování odborných služeb na Klinice plastické chirurgie ESTHÉ vedl k nutnosti rozšířit stávající tým lékařů v čele s Doc. MUDr. Janem Měšťákem, CSc., o další vysoce erudované plastické chirurgy. Jedním z nich je MUDr. Libor Kment, který se stal současně i zástupcem vedoucího lékaře kliniky. Kromě široké škály všech výkonů estetické chirurgie se významně spolupodílí na činnosti univerzitní Kliniky plastické chirurgie ve Fakultní nemocnici Na Bulovce, kde zvláště v problematice rekonstrukce prsu u žen dosáhl vynikajících výsledků. Druhou významnou posilou týmu se stal MUDr. Karel Urban, primář Kliniky plastické chirurgie 1. LF UK a Fakultní nemocnice Na Bulovce. Absolvoval četné stáže na pracovištích estetické chirurgie u nás i v zahraničí. Oba lékaři získávali cenné zkušenosti pod vedením docenta Měšťáka, přednosty univerzitní kliniky na Bulovce, a patří k nejlepším plastickým chirurgům v naší republice.