Kim Kardashian se pochlubila zprávou o svém druhém těhotenství. Kim se dozvídá tuto krásnou zprávu před zraky diváků v reality show Držte krok s Kardashians, kterou mohou diváci sledovat na E! i v ČR.

“Právě jsem dostala výsledek krevního testu a jsem těhotná!” směje se Kim od ucha k uchu, těsně před tím, než sděluje tuto šťastnou novinku své překvapené sestře Khloe.

Kim se netajila tím, že se velmi aktivně snaží o početí druhého potomka, i přes to, že první těhotenství měla celkem komplikované. Jak nelehké bylo počít druhého potomka, můžete sledovat v reality show Držte krok s Kardashians, která běží každou neděli ve 20:00 hodin exkluzivně na E!

Po letní přestávce se diváci můžou těšit na další nové díly oblíbené reality show, ve které budeme sledovat, jak probíhá Kimino druhé těhotenství a jakou podporu má od svých sester a rodičů.

North West (North anglické pojmenování pro Sever), která se narodila 15. června 2013, rok po velkolepé svatbě Kim & Kanye v Itálii, se tak stane velkou sestřičkou.

Jak Kim dodává: “Není lehké vybalancovat kariéru a mateřství, ale klíčem je si stanovit priority.”

Gratulujeme hvězdému páru Kim & Kanye k této úžasné novince!

E! vysílá 24. 7. v českém a anglickém jazyce (60/40), bez reklam. Televizní kanál E! je dostupný v ČR v nabídce O2 TV a satelitní televize Skylink. V září 2014 byla spuštěna lokální facebooková stránka: https://www.facebook.com/eonlineczsk