BERAN v kombinaci s...

Beranem

Oba chcete dokázat, že jste lepší než ten druhý. Pokud se vaše láska nepromění v neustálé soupeření, mohlo by to vyjít.

Býkem

Váš partner je pro vás oázou v poušti. Občas vám připadá, že snad nemá ani krev v žilách, protože od vás vydrží skoro vše.

Blíženci

Mají ještě více nápadů než vy a rádi se o ně podělí. Vaše láska vybuchne jako bomba a přinese zážitky, o nichž jste dosud jen četli.

Rakem

Měli byste se ujistit, že oba toužíte po tomtéž. Jinak se stane, že Rak bude snít o domku s bílým plotem, zatímco vás taková představa děsí.

Lvem

Protože pro vás oba hraje důležitou roli kariéra, je nutné se domluvit, kdo na ní bude pracovat a kdo zůstane chvíli ve stínu.

Pannou

S dlouhodobým soužitím je to těžké, protože vás Panna bude chtít předělat k obrazu svému a neuvědomí si, že nemá šanci.

Váhami

Jste přesně ty protiklady, které se přitahují. Svého miláčka obdivujete a překvapuje vás vším, co dělá. Můžete se dožít zlaté svatby.

Štírem

Co se škádlívá, to se rádo mívá. Hádat se můžete kvůli každé maličkosti, ale od hádek bude jen krůček k vášnivému usmiřování.

Střelcem

Oba jste neobyčejně flexibilní a změny vám těžkou hlavu nedělají. Občas se sice hádáte, ale jen proto, abyste se mohli usmířit.

Kozorohem

Jeho pracovitost vám leze na nervy, on má zase pocit, že jste moc lehkomyslní. Je potřeba, abyste se naučili týmové práci.

Vodnářem

Ve vašem vztahu panuje pohoda, ale ne vaší zásluhou. Vodnář na rozdíl od vás umí přijmout kompromis, který nevnímá jako ztrátu cti.

Rybami

Vaše Ryba vám do života vnáší dotek jiného světa a učí vás hledat něco pozitivního i tam, kde vidíte jenom samé průšvihy.

Partnerskou souhru ostatních znamení zvěrokruhu zjistíte ZDE