Espressa KRUPS ví, v čem tkví tajemství plné chuti dokonalého espressa, jaké připravují ve vyhlášených kavárnách. Je nutné dodržet 4 základní kroky a parametry: 7 g jemně namleté čerstvé kávy stlačit silou 30 kg/cm2, kterou dokáže tempovat jen KRUPS, následně ji spařit vodou o teplotě 90 °C, a to v přesném množství 30 ml.

Káva silným stlačením o síle 15 bar a správnou teplotou vody dosáhne nejvyšší extrakce chuti a vůně. V přístrojích KRUPS se tak děje profesionálně a efektivně: zatímco jiné přístroje potřebují až dvojnásobné množství kávy, aby dodaly nápoji plnou chuť, KRUPS umí připravit dokonalý šálek již ze 7 g kávy, stejně jako profesionální barista v kavárně.

Káva bez starostí: každý KRUPS se čistí sám

Velkým plusem přístrojů KRUPS je unikátní samočisticí systém spařovací jednotky, ve které se káva připravuje. Stačí nastavit automatické proplachování spařovací komory a KRUPS se o vše postará sám. Laik tak neodbornou manipulací systém nepoškodí a zajistí si nejvyšší kvalitu připravovaného nápoje.

Čas a náklady na údržbu šetří i odstranění molekul vápníku výplachem z Thermoblocku®, který následuje po každé přípravě kávy. Kávový okruh při přípravě černé kávy není nutné téměř nikdy odvápňovat. Odvápňování je nezbytné jen po delším používání a přístroj je sám ohlásí. Automatická espressa KRUPS navíc mají nejmenší rozměry. Malých parametrů designéři docílili unikátním spojením spařovací komory a Thermoblocku®, ve kterém se ohřívá voda. KRUPS je tradiční německá značka, vyráběná ve Francii. Za kvalitu a designové provedení přístrojů sbírá KRUPS na německém trhu ocenění. Synonymem pro kávovary KRUPS je dokonalá funkčnost a spolehlivost.

Jaký si vybrat kávovar? Poradíme vám, abyste neudělali chybu

Automatické espresso přístroje KRUPS mají v nabídce 16 modelů. Liší se technickým provedením, designem, barevností i cenou. Připravili jsme stručný přehled 4 modelových řad, který vám ulehčí rozhodování, který přístroj vám bude nejvíce vyhovovat.

Model: Barista EA 9010

Pro koho se hodí: pro skutečné kávové fajnšmekry nebo ty, kteří se jimi chtějí rychle stát.
V čem je nejlepší: umí připravit 17 přednastavených receptů, včetně aktuálních trendy druhů káv, jako je red eye nebo flat white. Nechybí ani klasické recepty na espresso, caffe latte, cappuccino, americano či ristretto. Každý člen rodiny si může do paměti kávovaru uložit oblíbený recept. Za skvělý design vyhrál přístroj prestižní ocenění Red Dot Design Award.
Cena: 33 999 Kč
Baristu používá i ambasador značky KRUPS, oscarový režisér Jiří Menzel.

Modelová řada: One Touch Cappuccino EA829 /černý, stříbrný

Pro koho se hodí: pro všechny milovníky a milovnice mléčných kávových specialit.
V čem je nejlepší: hravě zmáčknutím jediného tlačítka připraví dokonalé cappuccino, caffe latte nebo latte macchiato s předpisově jemnou a nadýchanou mléčnou mikropěnou.
Cena: 16 499 Kč

Modelová řada: Pisa EA815 a EA 816

Pro koho se hodí: pro každého, kdo zápasí s nedostatkem místa na kuchyňské lince, ale v žádném případě se nechce doma vzdát pití lahodné kávy.
V čem je nejlepší: jde o nejmenší kávový plnoautomat s LCD displejem, nádobou na mléko a tryskou Autocappuccino. Má zabudovaný švýcarský kónický mlýnek na zrnkovou kávu.
Cena: 11 999 – 12 999 Kč

Modelová řada: Roma EA810

Pro koho se hodí: pro ty, kteří touží si za rozumnou cenu dopřávat doma dokonalý šálek kávy jako v kavárně.
V čem je nejlepší: má zcela jednouché intuitivní ovládání a připraví dva šálky perfektní kávy najednou – ekonomicky a bez kompromisů.
Cena: 10 499 Kč

Více informací o plnoautomatických kávovarech KRUPS najdete na www.krups-kava.cz
Nakupovat espressa KRUPS můžete na www.homeandcook.cz
FACEBOOK KRUPS CLUB: www.facebook.com/krupsclub