Na našem trhu je Ryor českou kosmetickou jedničkou a není žádným překvapením, že se v Ryoru nedávno rozhodli nabídnout zákaznicím i variantu té nejluxusnější kosmetické péče v podobě kaviárové kosmetiky Ryor Caviar Care. Značka Ryor tak dovedla českou kosmetiku k dokonalosti věhlasných světových značek, neboť ve světe je to právě kaviárová kosmetika, která je vnímána jako nejluxusnější a také nejkvalitnější. Zákaznice jsou za ni opravdu ochotny utratit tisícové částky.

Kaviár jako mateřské mléko ryb

Celých 21 dní před vykulením - odborný výraz pro vylíhnutí - se plůdek jesetera či lososa kaviárem živí. Kaviár je tedy 100% přírodní, komplexně působící látka, která dokáže v kosmetice mnohonásobně převýšit účinky ostatních běžně využívaných látek.

Je kaviár v kosmetice opravdu takový zázrak?

Kaviár dokáže předat pleti maximum ze svého bohatství. Je doslova nabitý vitamíny, aminokyselinami, proteiny. Aminokyseliny odpovídají za správný metabolismus kožních buněk a hydrataci pokožky. Minerály, jako jsou sodík, draslík, fosfor, hořčík a kalcium, mají zpevňující účinek. Mastné kyseliny obsažené v kaviáru ovlivňují ztrátu vody, aby pleť zůstala dlouho svěží a mladá. Významné u kaviáru jsou také vitamíny A a D. Ty jsou hlavním prostředkem na likvidaci vrásek, mají výrazný regenerační účinek a působí proti volným radikálům.

Výhody kaviárové kosmetiky Ryor

Kaviárová řada Ryor Caviar Care je opravdu mimořádná. Je zcela bez ropných látek, s minimem konzervace a velmi rozumnou dávkou parfemace. Jedná se o skutečně jedinečnou a luxusní záležitost! Ve srovnání se zahraniční produkcí kaviárové kosmetiky, kde se cena pohybuje v přepočtu kolem 4 000,- Kč, je srovnatelné balení kaviárové kosmetika značky RYOR v prodeji již cca za 300,- Kč. Všechny přípravky obsahují kvalitní kaviár z jesetera Beluga, který firma dováží z Francie.

A je z čeho vybírat

A na závěr ještě jedna rada!

Pokud jste se již rozhodla vyzkoušet kaviárovou kosmetiku od firmy Ryor a kamarádka se vás zeptá, kolik jste za ni zaplatila, snad jí to ani neříkejte. Nejspíš vám to nebude ani věřit.

Tak šťastné a veselé Vánoce a nezapomeňte, že ke kouzlu Vánoc patří překvapení a krásný dárek. Vánoční inspirací pro vás nyní může být právě kaviár v podobě luxusní kosmetické lahůdky od firmy Ryor. A nemůžete se zmýlit! Garantujeme vám, že kosmetika Ryor Caviar Care nejenom potěší a mile překvapí každou ženu, ale hlavně - nikdy nezklame!

Více informací o produktech najdete zde

www.ryor.cz