Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Tentokrát si řekněme pár slov o této známé herečce…

Barbína z televize

Kateřinu Brožovou jsem poprvé viděla před dvanácti lety na křtu její první desky Zpívám si. V reálu na mě tehdy působila stejně jako před tím v televizi – přeslazená blondýna, která se umí jen strojeně usmívat. A ta deska byla fakt děsná... Není divu, že ji zanedlouho prodávali za pár šupů u nás v masně. Druhé setkání, které přišlo o pár měsíců později, mě ale donutilo názor poopravit… Když jsem se připravovala na rozhovor, vymýšlela jsem záludné otázky a těšila jsem se, že Brožovou tzv. rozeberu. Omyl! Suverénně mi dokázala odpovědět úplně na všechno a její odpovědi rozhodně nebyly hloupé.

Jak si najít boháče

Brožová veřejnost pobouřila svým skandálním rozvodem s podnikatelem Tomanem (házeli na sebe přes média pořádnou špínu), vztahy s bohatými pány a především vyjádřením, že do chudého muže by se nezamilovala. A nemá na jednu stranu pravdu? Která žena by si nechtěla vzít úspěšného a tedy i finančně zajištěného chlapa? A bylo by lepší, kdyby Kateřina všude vykládala, jak si touží vzít řidiče tramvaje?

Kateřina a volby

Teď se ze všech stran probírá, zda Kateřina Brožová bude kandidovat do Sněmovny, zda má šanci být zvolena a jestli má na to být poslankyní. Jak se rozhodne a jestli ji občané zvolí, si neodvažuji odhadnout. Ale nevidím důvod, proč by zrovna ona nemohla být dobrá poslankyně. Možná jako jedna z mála nebude koukat, jak by díky politice přišla k penězům. Umí si je zajistit jinak.