Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme pár slov k nemoci našeho Slavíka.

Začalo to nevinně...

O zdravotních potížích Karla Gotta se začalo mluvit v polovině března. Zprvu ale v hodně odlehčené formě – zpěvák se prý zranil při sexu s manželkou a začala ho bolet před časem operovaná kyčel. Gott sice okamžitě popřel, že by o úrazu při milování někdy vůbec mluvil, ale dost možná to bylo tak, že chtěl svůj zdravotní stav jen v žertu shodit, plácl něco o „rozumném sportu“ a někdo „šikovný“ to už jen za něj domyslel. Ať to bylo jakkoliv, jeho nemoc záhy nabrala na obrátkách. Gott prodělal operaci plotýnky, do poslední chvíle nebylo jasné, zda se zúčastní předávání cen TýTý, kde měl zpívat s Lucií Bílou duet a samozřejmě jako velký favorit přebírat ceny. Mistr se i přes to, že v den ceremoniálu měl bolesti, nakonec rozhodl TýTý zúčastnit. A to byla, zdá se, právě ta velká chyba...

Zdraví je přednější!

Karel Gott si zakládá na pověsti profesionála, kterou beze sporu zaslouženě má. Kvůli tomu ale občas zapomíná, že už mu není ani dvacet, ani čtyřicet a dokonce ani šedesát. Sedmdesátka je věk, kdy by zdraví mělo konečně být přednější před vším, tedy i před touhou potěšit své fanoušky a také znovu si užít pocitu vítěze a miláčka národa (to, že TýTý v kategorii zpěvák vyhraje právě on, bylo nabíledni a vždy je také horký kandidát na absolutní vítězství). Vždyť už ho Gott zažil tolikrát... Tento týden, kdy ho začaly znovu sužovat velké bolesti, svého rozhodnutí možná litoval. To by ale nebyl Gott, aby to přiznal. Stále tvrdí, že mu účast na TýTý přitížit nemohla. Docela bych ráda slyšela skutečný názor jeho lékařů, kteří novinářům říkají jen nezbytně nutné informace... Každopádně nezbývá než Karlu Gottovi držet palce, aby byl zase brzy fit.