Valentýn na zámku

Zámek Hořovice výjimečně otevírá své brány ještě před začátkem sezony, a to právě o valentýnském víkendu. Ve dnech 12. a 13. února máte tedy jedinečnou možnost navštívit a prohlédnout si tento překrásný romantický zámek. Valentýnskou prohlídku pro zamilované si ale musíte dopředu rezervovat, proto neotálejte dlouho. Další informace získáte na oficiálních stránkách zámku.

Vypouštění valentýnských balónků štěstí

V amfiteátru pod Turoldem ve městě Mikulov proběhne v sobotu 12. února akce pro celou rodinu, zamilované i svobodné. Historicky první vypouštění valentýnských balónků ve tvaru srdce odstartuje v 16 hodin zábavným doprovodným programem. Těšit se můžete na hudbu, soutěže, hry o ceny a další zábavu pro zadané i singles. Občerstvení je taktéž zajištěno. Balonky ve tvaru srdce si můžete koupit přímo na místě.

12. Valentýnský výšlap

Pro všechny milovníky pohybu na čerstvém vzduchu máme příjemnou valentýnskou alternativu. V neděli 20. února proběhne tradiční vycházka Zlínskou vrchovinou. Start výšlapu je naplánovaný na 8 hodinu na autobusové zastávce Dvůr Lapač v Šarovech. Kouzelným Neradovským lesem, přes vrch Losky, Černý potok a Horní paseky. Cíl trasy je v restauraci Satur na Kuldově. Celková délka trasy je 16 km.

Stodolní – ulice, která nikdy nespí

To, že láska prochází žaludkem, je známá věc. Ale proč to tentokrát neudělat trochu jinak, než jen večeřet ve vaší oblíbené restauraci? Nový společný gurmánský zážitek jistě zažijete v Ostravě na světově známé Stodolní ulici. Hotely, bary, kavárny, hospůdky, sushi, steak house, pizza, prostě co vás jen napadne. Na Stodolní máte na výběr cca z 55 podniků. A věřte, že pokud svého milého pozvete do Stodolní, bude se vámi chlubit před všemi svými kamarády.

Za pusu obřad na zámku

Na Valentýna dostanou v Litomyšli možnost všichni zamilovaní, kteří touží po svatebním obřadu na zámku. Tento den jej zde totiž můžete získat úplně zadarmo. V den svatého Valentýna proběhne na zámku Litomyšl 2. ročník valentýnské akce „Pusa na zámku aneb každý si dámu svého srdce musí zasloužit“. První tři páry, které se 14. února v zámeckých komnatách zasnoubí, získají svatební obřad na zámku Litomyšl v sezoně 2011 zdarma. Zásnubní prstýnky s sebou. :-)

Tip KAFE.cz!

Optimálním způsobem, jak oslavit svoji lásku, je výlet, a to kamkoli. Ať už se rozhodnete vyjet do historického srdce Prahy, romantického Krumlova, srdečného Brna, do překrásné Vysočiny, kamkoli za přírodou nebo na hory, bude to příjemné osvěžení a vytržení ze stereotypu šedých zimních dnů. Přejeme vám krásný a hlavně nezapomenutelný svátek lásky, svatý Valentýn.